Име за домашно милениче А, бе, ти како да ниси одавде ?! Ставете си наши имиња, ко луѓе да се разбереме што сакал да каже авторот. Холи - Света, Миа - Марија и Бона - Коска! Тоби бе, еј, Тоби. Крсти си го Тоде, наш човек нека биде. Алекс нека биде Александар. Јак маж, јако куче. Ова Алекс, половично ќе ти порасне. И ти како сестра ми. Ја крстила мачкетината Кити, а јас и се обраќам со Мачко! Предлог имавме да се вика Куки, ама откако реков дека ќе ја викам Блага, ми се налутија сите и остана горенаведеното име. Мене стварно ми се многу посимпатични македонските имиња за животинки, отколку странските. Ако некогаш купам некакво животно, и Цвета и Гонѕа и Харалампие ќе си ги земам предвид.
Име за женско маче Лара(и ммојта мачка така се вика) Кити кет Раша (Оваа руска ке биде) Рина(мојата кратенка од моето име) ......
Име за женско маче ,,Шмизла,, јас така си ги викам сите женски мачки бидејќи обожаваат да спијат во скутот на сопругот ! П.С. моментално си имам ,,мачорче ,, и тоа не спие во скутот на сопругот ! ха,ха
Име за женско маче Идеално име за маче ми е Мица. Многу го сакам тоа име. Сите мачки што сум ги имала до сега, а сум имала над 10 и сите за жал умреа ми се викале Мица. Сега пред 2 недели мачката ми се породи и има 3 мали мачиња - Мица1, Мица2 и Мица3. баш се слатки. Многу ги сакам.
Име за женско маче Интересно еве вака моето маче се вика Fly знам глупо име е.. еве срана со имиња http://www.catnamesmeow.com/female-kitten-names.htm
Име за женско маче Каја е прекрасно име но мислам дека повеќе би му одговарало на куче јас имам пријателка која има самоет и се вика Каја
Име за домашно милениче Тото Фемко Каја Флу - Fly (моето маче се вика така) Енџи - (моето куче се вика така) Мислам доволни се
Име за домашно милениче куче - Лина,Каја,Роки маче- виви,гарфил,рики,луцифер,кристофер рибпче- Дона,Мона пиленце- Пипи,Луи,Кики
Име за женско куче Луси, Роска Спојлер Росана Двете си ги чував, беа од улица. Од малечки бебиња си ги чував.