И јас имам куче женско ми се породи пред неколку дена 3 машки има, но сеуште им неам смислено имиња па затоа ако може дајте ми некои предлози за имиња
едното кутре ми се вика Фифи другото Арон третото Барон четвртот Бела и хрчачињата Cloe и Noname.инаку минатите хрчачиња се викале Стујарт нагалено Штуки,Десперо нагалено Деспи и Хера сите ги сакам најмногу на целиот свет
моето куче го имаше името добиено од првата сопственичка,и среќа мене ми се допаддна и така сеуште си ја викам
Имиња за мали мачиња Имам 3 мали женски мачиња пред 2-3 дена се родија Ми треба помош околу имињата .. 2 се жолти и едно како кафено, жолтите сакам да ги крстам со слични имиња ( пр. Маре , Каре ) а кафеното со друго име .. ако знаете некои убави имиња за женски мали мачиња пишете .. Спојлер не најдов вакваа тема ако има избришете ја
СИ ветив дека во иднина кога ќе имам куче , ќе се вика Астон! имам папагал кој се вика Мики мачка којашто сеуште нема име сум имала кучиња по име Пако , Боби , Дора маче Жолтко ( дека целото беше жолто ) и хрчаци Грицко и Матилда