/Том, Симба, Лаки, Пуф(за некое поразгаленко), Тигаро, Блек(за црно), Митенс(неутрално име). Овие ми се најчудните и најинтересните имиња.
Деновиве ќе си земам папагалче (нинфа) и верувајте цело врем мислам на име а сеуште не сум одлучила и дали да биде машко или женско Доколку ви текнува предложете ми и машки и женски имиња фалаааа ви
Машки: Коки, Жедо, Рики, Роки, Пуки, Мики, Крест, Кинг, Принц, Додо. Женски:Коко, Кики, Ники, Мини, Квин, Пинк, Пинки, Пепа, Попи, Поли, Доли, Бони, Мони. За Пепа ако ти се допадне да ја викаш Пепа пиг. (Без навреда, само се шегувам)
Ееееј ако ми биде женско и ако е розево во ке биде секако Пинки а и Поли ми е мн убаво а за машко .... хахахаха нз Сепак фалаа ти
Епа, отпаѓа името Каја... нема да имам ни женско куче... имам машко, го спасив, и сега се мислам меѓу Марли и Феликс.
Девојки сигурно го имате видено моето ново морско прасе - и реков дека ќе се вика були Ама сега се мислам помеѓу Були и Поки Кое вие поубаво?
Поки мислам. Були на англиски значи исмејувач, тепач, и грубо е малку. А, Поки, личи на мило мало бело морско прасенце.
Мене искрено Були. Поки ми личи на име за некое големо прасе(свиња) искрено. Поки ми е погрубо него ли Були. Кога ќе живееме во америка и кога ќе збоприме англиски тогаш були,ќе има некакво значење,ама сега мислам дека не значи ништо. А и помило ми е Були.
Следната недела конечно ќе го земеме кутрето. Овој пат јас ќе бидам кумата Се мислам помеѓу Макс и Леон ?
Јас не мислам ни едното ни другото. Пречести се и двете имиња. Предлог од мене: Барни, Монти, Марфи, Оскар, Атила, Агадор, Тор.. Сепак твое кученце е, ти како сакаш викај го, јас дадов само други предлози.
Предлог име за женско,златно лабрадорче? Не сакам од оние секојдневните, јас се мислам за Лана али некако не ми иде ни тоа ...
Ви се верува или не, еве на кучето цела недела име му бараме Брат ми запнал за Арчи, а мама и баба Дино, претходната шарпланинка ни се викаше Дина, па сега ова Дино. Што мислите за Дино ?
Јас во град до сега не сум сретнала неколку кучиња со исто име. Еве ги: Бен, Таша (нека ѝ е лесна земја), Биби, Диди, Кико, Мими, Арап, Аполо, Леси, Софи, Рамбо (си отиде млад тој. )... Другите не ги паметам
Мене кучето ми се вика Лара има уште една сестричка во комшии таа се вика Бумба , а мајката нивна се вика Леа, имам и папагал тој се вика Ники. Еве ви неколку идеи за имиња.