Име за женско куче Лајка како дете имавме кучка лајка, многу паметно створење беше, баги долго живееше, многу ни беше жал ко ја снема еден ден.. ма не знам не ми текнуваат кучешки имиња во моментов.. стрина ми имаа кутре Амбра се викаше, може тоа..
Не би ти предложила да ја крстиш Бела. Пола кучиња во државава Бела се викаат. Би ти предложила да избереш нешто поуникатно.
Абе самото кутре кога ќе го видам одма ме потсеќа на името Бела .. и ај сеа како да не му го дадеш тоа име Друго некако не ми се допаѓа или не сум налетала на такво
Си го земав јас мачето, ама сиротко во кафез е, додека се навикне, за да не бега. Срцето ми се кине кога ќе го видам такво, срценце. Марли го крстив.
јас имав повеќе мачиња и маки мачев со имињата. Женските ги викав Маца, Есма, Сузе ... А машките Гоце, Пуфче и Тофте. Тофте ми е фаворит
Хипи, зошто позади куќа кај нас има и отворен простор, па може да го снема по комшии, го пуштиле прееска ама избегало, среќа го нашле. Еве го сега на тераса, самичко, ептен ми е греотка. Ѕиркаше со главчето надоле од тераса, страв му е да рипне високо е, и го искарав со прстот, сега ме чека да ме изгребе.
мене мајка ми и чичко ми! Моето Манде се породи и има едно тоооооолку убаво маченце со триаголниче на челото заради што си го крстив БАНДИНИ!