Име за женско куче Ема Јас би ти предложила да го крстиш Астра(мислам дека ова име одговара на куче женка -Сибирски самојед) Иначе и јас ја обожавам ваквата раса, па би можела да ми предложиш од каде да најдам и јас вакво кученце,само да не е прескапо.
Име за женско маче Мила, Бони, Фифи, Мина, Лили, Луци, Том, Диди, Џуди... на ум ми доаѓаат уште милиони, но ме мрзи да ги пишувам
Име за женско куче хахаххаха се пресмеав на ова Па Бела ја крстив , иако некои беа против дека е многу често тоа име .. и имаат право за тоа ама што да правам кога на тоа име личи Многу е убава ..порасната е сеа Иначе незнам колку пари чинат овие преслатки кученца , мене на поклон ми ја дадоа
Име за женско маче Лајка ми се викаше првото куче, Мими првиот пикинезер, Леа се викаше самоједот, Лео третиот пикинезер, Бони вториот пикинезер(брат на Лео). Уште Кика ми фале Ајде здравје по свадбата обавезно ќе си се снабдам со кученце.... Забегав малце од темата Мачиња не сум имала, но еве некои имиња: Гонца , Пуфла, Пуфи, Цуфи, Мони, Мац Мац
Име за женско маче Никогаш до сега не сум имала милениче , ама кога би имала би сакала да е женско маченце, или пак златна рипка (да ми исполни 3 желби) а мачето би можело да се вика Кити
Име за женско куче првото куче што го чував го викав Брендон... многу беше убав како Брендон Волш, потоа чував друго куче женско и ја викав Бренда веројатно следниве кучинја што ке ги чувам ке ги викам по овие глумциве од турскиве серии Ѓумуш, Мемет, Онур, Ферхунде