Женски имиња што ме вадат од такт се оние од типот Лимонка Ружа Јагода Севда Марионка Спасена и сл. ( исто и миа,леа теа .... ) Без навреда девојки :/ А од машки некои као Влатче или така некако кај им бил паметот на родителите као го крсувале детето? Па ке порасне некоаш и он маж на 40 години го прашуваш као се викате -Влатче/Благојче.... Глупо е
Јана се викаш? А инаку, 5 пати моето име (се гледа од моето корисничко име, нели), еднаш на маж ми, а за син ми многу пати прочитав дека ,,го мразат,, !
^ Не, не се викам Јана (иако за малце и така требало). Не мора да значи дека мојот коментар се однесуваше не постот над мене
Не ми се допаѓаат имињата од стилот на Румена,Тања,Спастрена,Срмена,александра е убаво ми е, но е многу често.. Исто и Марија.. Машки : Александар, Најдо,Ламбе
Женски:Смиљана,Добрила,Велика или Величе!!!,Рахилка,Ружица,Цветанка,Сузана,Менка,Иванка,Стојна,Румена и др. Машки:Ставре,Столе,Радован,Љубе,Пане,Круме,ИванЧО,ЈованЧО,Ристо,СТРАХИЛ хаха сега ми текна и др..
Не дека го мразам, ама сепак.... Харалампие Мислам дека луѓето што се викаат вака можат на прсти да се избројат
И мене ме нервираат имињата што се сложенка од две. И после како треба да го викаат девојчето или Ана или Марија?! последно што слушнав е машко кое се вика верувале или не, Дијамант!