Не ги мразам,ама не ми се допаѓаат Слаѓана, Габриела, Лепосава, Славица, Сашка, Наташа, Никица, Срна, Бранка, Марјан, Орце, Денис, Горан, Ивица......
Јас го мрзам името Моника пошто ме потсекја на мојата најглупаав другарка ! Иначе има и други: Панче, Стојан, Митре, Дана, Стојана.. Хахахахаха..
Леле и јас си го прочитав името ... и јас како хипи си мислев убаво ми е ама ете ти беља работа овде на црна листа ми го пишале ..
Јас не ги мразам Имињата туку личностите кој ги имаат... А тоа се: Викторија, Афродита, Александра, Милка, Никола...
Пандура (подобро осудете ја на смрт отколку цел живот да го носи тоа ужасно грдо име) Анѓа,Лимонка,Стојна (моите "омилени" сосетки) Благојче,Тодорче,Душко,Марјан,Слободан,Дарио
АХахахх! Колку сум се смеела сега пред малку дознав Едни мои далечни роднини имаа бебе и кумот (го сметав за нормален али сега више не ) рекол ке смислам јас име и ке ви се допадне 100 посто. И доаѓа утредента и кај го нашол името ЦИВКО ! и нормално на нив не им се допаднало и му кажале без навреда куме али ако може друго име.И овој нема проблем ..И на крајот смислил име КЕПЕН.И сега тоа е така се вика бебето . неможам да се соземам од смеење
И јас си го прочитав името Само еднаш, за среќа Иначе ме нервира Ана, секоја втора се вика така. Потоа Маја, Марија, Весна.. А од машките Крсте, Гоце, Драган,и... Христафиљ бе...!?!?! Аман!