Од женските Ана, Марија а од машките Диме, Александар.. па сите се викаат така. Кумовите не може да бидат малце пооргинални. Не ги сакам имињава. За среќа јас си имам многу убаво име
jas mislam deka sekoe ime si ima svoja ubavina, a moeto ime e edno od najubavite iminja , i znaci tvrda-postojana isto ko jas, bas mi odgovara
Леле Елена ми е едно од нај најубавите имиња, често посакувам да ме крстеле така. Инаку често даваат некоја изветоперена варијанта на Елена - ЕленИ, со И на крај.
Не би рекла дека ги мразам, али од оние кои ми одат на нерви се: Женски: * Анамарија - секое второ девојче се вика вака, не знам како толку популарно стана имево. * Филипа - иако имево е ретко, ми оди на нерви. * Ана, Миа, Ема, Маја - ич не сакам кратки имиња, особено овие * Маријана - не знам зошто, но ич не ми се допаѓа имево. * Весна, Ружа, Слободанка - старински Машки: * Данил * Кристијан, Александар и Мартин - секој 2 се вика вака * Драгче * Мичо * Павле п.с. се надевам нема да навредам некого со мислењево.
Ne deka gi mrazam no ne mi se dopagaat onie stari iminja koi gi imale nasite babi i dedovci a inaku mozev da vidam deka moeto ime ne e spomnato tuka
Се согласувам со тебе. И мене воопшто не ми се допаѓа кога децата ќе ги крстат со деминутивно име. Па тоа Влатче или сеедно кој е еден ден ќе порасне и не може да е Влатче. Го гледаш пораснал олкав маж, а сте го викаат со деминутивно име. А исто ме нервираат оние кои се странство па им дават странски имиња, ко да немат малку наши убави.
Јас се викам Ана. И воопшто не ми се свиѓа имево. Кај го нашле кратко и смотано. Да ме крстеле Ема, Ева или Емили ( го обожавам имево, другарка ми така се вика. ) подобро ќе беше.
Офф, Христо, Здравко ( иако пеачот многу си го сакам. ), Убавка, Данче.. безброј ги има, не ми текнува во моментов.
Од женските: Надица,Марија,Веца,Цеца,Даниела,Наташа,Ристена,Ана,Христина и ДЕСПИНА највишеее !!! Од машките: Блажо,Драган,Вано,Кирил,Ацо....