Уфф..Многу имиња мразам-Ова се имињата само на личностите кои ги мразам Радица,Теодора,Љубица,Елена,Владанка ( Данче ) .. Спојлер Се извинувам ако сум го спомнала името додека сум ги пишувала имињата кои ги мразам-Знаете дека не сте вие
Лелеее никој не ми го мрази името,грмам ејј Морав да го кажам имево кое штотуку го слушнав Сталимир Сталимир бе! Ме потсеќа на Сталин ,мада од друга страна се спомнува и мир Интересно интересно
МОНИКА уффффф сите моники што ги знам која од која полоша и ивана а машки иван, кристијан, филип просто е неверојатно колку се луѓето некреативни кога крстуваат деца а има толку прекрасни имиња со убаво значење
^ Леле и то го знаеш тоа име? КОКАН! Јас па мислев само една личност постои на планетава која родителите ич не ја сакале и ја крстиле така
Соученик ми е! И јас мислев дека е едниствено име ама ете имало,ти си го знаела името -- Патем да дополнам -> Бисера и Тамара (без навреда)
Има многу: Анета Трајанка Благуна Стојна Жана АнЃеле Стефан Наташа Живко и Живка Јулијана Цветанка Киро АцО Перо Димко Жаклина Кате, Кети, Ката, Катерина Драган ПЕЦЕ Ленка, Ленче Кочо, Коста, Костадин Боро, Борче, Борис Љупчо......итн..... Ратка Блага... Има уште многу... П.С. Без навреда ако го пронајдовте своето име во списоков. Заборавив да пишам дека Виолета, Мимоза, Боби, Милка, Македонка, Сашка, Јорданка исто не ми се допаѓаат...