Исто така и Венцислав, Бранислав, Љубисав, Крунослав, Станислав итн.. , потоа Сузана-Сузе, Дафина, Тони, Благоја, Драгица - Драга, Снежана - Снеже , Ева (име за куче), Леа, Киара, Круме, Момчило, Ристе, Блаже, Стефка, и Пандора бе или Пане...Ааа и ТАШКО(не знам зашто ама на правосмукалка ме потсеќа...)
Хех мислам си го видела некаде од моите постови Инаку свекрва ми се вика вака ( инаку името е грчко ) а и керка ми за некој месец... Али секој си има свое мислење позз
сите стари имиња...а не да ги мразам ама не ми се по кејф тие мн честите имина..и им благодарам на моиве што не ме крстиле по баба ми Добрила ...ке поцркав да се викав така
Соња, Искра, Мирко, Нина, Весна, Гораст...немам блиски луѓе со овие имиња, сосема по случаен избор сега ми дојдоа на памет, не дека нешто ги мразам, ама не ми се допаѓаат. Има уште, ама кога ќе ми текне ќе си допишам! Тео!!!
Ги има многу имињата, што са супер чудни и е срамота на родителите, кои што си крштават децата по ваков начин. Сега ми текнува на имињата : Страхил, Гита, Луца, Земфир, Фиданка, Мендана, Гуцан, Грозданка и уште един куп такви...
Жаклина...........тешко ми паѓа некако и ме иритира, фала му на Бога што не ме крстиле вака (со извинување на сите Жаклини на форумов)
Сталинка Не не го мразам ме тера да се тркалам од смеење, вработена е во едно место на беџот и го пишува името, неможев да се воздржам коа и го прочитав, мислам дека ни кусур не си земав истрчав да се изнасмеам
Не мразам ниедно име, нема зошто... Но сепак, има едно за кое би рекол дека не ми е баш „најомилено“, Викторија.
Стојна, Љубинка, Рада, Рајка и Марија! Владислав, Љубомир, Стојан, Живко! (формуџи(к)ите со овие имиња молам да не се навредат!)