Највеќе го мразам името Марко!!! кога ке го слушнам тоа име ми се темни пред очи бидејќи ..имам причина хеехе (без навреда)
Го мразам името ВЕЦКА,ТРАЈКО,ЃУРЃИЦА,СТОЈЧО,ЈОРДАН,ИЛИНКА,ВЕРА...мислам имињата се стварно од глупи поглупи хахахаха без навреда ееј
Ивица Како може некој детето да го крсти Ивица?? Ивица кога ке слушнам одма мислам на ивицата од маса
А мразам имиња ко на пример Ѓурѓа, слушнав за девојка што ја крстиле Перда, а имаше и една Квазмода. Па добро зошто да си го осакатиш детето? - . -
Сите стари имиња кои прилегаат за баби и дедовци а ги имаат некои млади На пример Стојна, Ратка, Ружа, Стојмир...
Raja e definitivno najgrdo zensko ime sto go imam slusnato posledno [mod-kirilica:3iofpwwa][/mod-kirilica:3iofpwwa]
А Миска? - Професорка ми беше по хемија, језа ме јаде кога и да помислам на неа. Па Лозенка Николина, Лазо.. Ааа и комшијата Трендафил
Колку ли само пати си го прочитав името! И што е најжално - се согласувам и редовно ги јадам мама и тато како можеле така да ме осакатеат Иначе јас не ги сакам Валентина ( т.е. нашата верзија Ваља ) и Љубица, и новите имиња од шпански серии Се надевам дека нема да почнеме и со турски имиња А од машки.. посебно ми се темни од Трајан.
Евгенија,Емануела и Димитра Од машките не можам да поднесам Дарко,Марко Шарко да не е!? Стефан и Петар се предосадни,секое второ дете се вика така. Инаку моето си го прочитав повеќе пати во темава,и за мене си е најубаво!