^^^Баш ова твоево (корисничкото име), нагалено од Марија на пример, ептен ми лигаво и шмизлаторско. Sorry... ништо лично
Ве читам дека прв пат, втор пат сте си ги прочитале имињата, а што да кажам јас кога во скоро секој пост си го гледам моето име Скоро слушнав име Теофил и си викам понеубаво име неможевте да смислите.
Леонтина, Леа (кученцето на комшиите мои се викаше така, не ми е јасна логиката со кучешкиве имиња ), Снежана, Невенка, Јаворка (ова на шума ме асоцира), Радмила, Лимонка - сретнав пред скоро (уат д фак!?) Од машкиве ми бодат очи Костадин, Ставре, Оливер (ме нервира некако) ииии го заборавив ова од женскиве - Македонка бре луѓе (а и моево, богами нејќе шала ) ... истовремено се извинувам доколку некоја Феминка е носителка на некое од наведениве имиња, ама само искажав мислење
машки : Цане , Звонко , Зоран , Стојан/че , Трајанче , ДимитриЈ женски : Стојка (нека ми прости покојната ми баба ама не го можам имево ) , Клаудија , Памела , Слободанка , Драгица, Цонка....
Па најгрдото име што постои според мене е Офелија најодвратно и мноооооогу уфилмано ОФЕЕЕЕЕЕЕЕ бљак а од машките.... Љупче Илче Миле ЃоргиЈА и едеееееееен куп такви
Машки- Станимир, Стојмир, Мирослав, Виктор, Стоислав итн. мн ги има Женски-Славица, Стојна, Анџелина...
Борче и Елка (така ми се викаат комшиите хахаха) Маса и Столе (работаа лабораторија) Винограда, Фабрика (една џупка што питат по кујќиве), Гугувче, Македонска, Дафина, Ивона, Цвета, Стојмир, Александар/ра, Невенка, Охридеа..........и уште еден куп за со лопата да ги риниш
Стојанка, Стојна ,Славјанка ,Милка ...И многу други а од машките ме нервираат Дамијан Некако на лошо ми звучи Давид,Атанас исто и Павле Мирко ,Миле леле ...И др
Македонка, Вишна, Петра, Дербо, Зденко, Стојанче, Иванка..... ако има некој со вакво име на форумо без лутење
УФ...ДОЛГ МИ Е СПИСОКОТ КРСТО,МИМОЗА,МИА,ЖАКЛИНА,ЦВЕТАНКА,ПЕЦЕ,ДЕСА,МИА,СТЕВО,ДИМИТРИЈА,ЕЛЕНА,НАТАША, АЛЕКСАНДРА,ДЕСА,ДРАГИЦА,ДАНИЕЛА,ЉУПКА,ЛАЗО,ЈАДРАНКА,ЗОРА,ЛЕНЧЕ,НАТАЛИЈА,СТЕФАНИЈА....без љутење