Долг ми е списокот Машки: -Ивица,Роберто,Станојко,Владимир,Боривој,Станимир.....Стое,Блажо,Слаѓан -Христијан,Кристијан,Кико,Кице Женски: -Слаѓана,Сузана,Жаклина,Цеца,Стојка -Миа(како да е изедена некоја буква) -Младена -Ана,Весна,блаблаблабла....Колку сум лошааааа Извинете сите ако имате некој сакан со некое од имињава,ама посилно од мене е . А да ,да не заборавам -Сите варијанти од Марија-Маца,Мара,Маре,Мац
Од женски ги мразам МАРИЈА ДЕСПИНА ИВАНА ЕЛЕНА КАТЕРИНА ДЕВАНА НИКОЛИЈА КАМЕЛИЈА КАРОЛИНА ВЕРИЦА ЈАГОДА ДЕСАНКА ЈОРДАНКА МИЛИЦА СТОЈАНКА ЛЕФТЕРА СТЕФАНИЈА ЖИВАНКА ЗОРИЦА и тие старите глупи македонски!! + ИЛИНКА !! Од машки СЛАВЕ БОРИС ЃОРЃИ СТОЈЧЕ ВАСКО БОРЧЕ ЖИВКО ЗДРАВКО БРАНКО ЅВОНКО и тие сличните стари и смотани имиња! :/ ( се извинувам ако навредив некој :/ ) А ми се допаѓаат од женските Клаудија Ана Бела Матеја Лина ! Од Машките ЛУКА МАТЕЈ МАРКО ФИЛИП ( Иако е многу често и понекогаш ме нервира :/ ) и Каи! ( братучед ми се вика така ! )
Aко МАРИЈА,ЕЛЕНА,ИВАНА ,КАТЕРИНА ги мразиш тогаш што имина жити господ сакаш тие се основните македонски имина....
Ако ви се верува сите 43 страни ги прочитав. Очите ми се мрднаа. х). Иначе касно е да се редактира, веќе сум напишала пред некој ден за истото. Иначе заборавив да кажам, али и мене ме нерв. овие краткиве: Ева, Леа, Миа, Ема, Ива, Теа. Пак ќе кажам без навреда.
Па тие се многу чести и досадни се .. ме нервирааТ! :/ Инаку сакам необични и ретки имиња ! А не е важно дали се МАКЕДОНСКИ или НЕ сЕ !
Од овие веќе во секој кош има - Александра,Ангела,Ивана,Билјана,Марија .. уфф не ги поднесувам. И Мимоза,Жанета,Драгана,Софија и други. И ова моево ептен го мразам Имам една комшика,Бритни се вика,ма дај,леее,мајка и од САД и ае сеа Школска ми,Бале Познавам и Кала,Ѕвездана,Милена,Тинка,Микица,Исидора,Цеца (Цеца е крстена не е прекар ),Николија,Данче,Добрева,Душка,Снешка,Бонка,Елка,Камелија,Фидора,Цвета,Дона,Пепа (Пепита),Делка,Лепа,Анита итн ... Јана,Маријана,Јулијана,Билјана,Стојана .. мислам јана де Од машките Страшо,Кире,Душан,Војдан,Александар ... Се извинувам ако некој го навредив
Јагода,Цреша,Боровинка,Ананас,Роза,Лале и сите тие растителни имиња Исто така ги мразам и оние Македонка,Стојанка,Светлана,Грозданка,Славка,Васка,Вера,Милка,Борка,Жаклина,Мирјана итн
Сакам некои необични и ретки имиња , а најмногу ги мразам (женски) :Александра, Билјана, Марија, Мартина, Софија, Дафина, Милка,Јагода,Розета, Магдалена,Анкица...итн А од машките :Александар, Благоја,Цветан,Мики,Дејан, Васил,Кире,Душан и Илија Ве Молам без навреда! :up:
Иво! го мразам најмн на цел свет.. сигурно не би го дала на мое дете.. тоа и некои старомодни имиња.. али ова сигурно не
Баш интересна тема за забава...јас во никој сличај не би ги дала имињата: Сања,Славче,Јула,Надја,Стојан,Панче,Иван,Павлина..... ПоздраФ..