Ме изнасмеа Мајка ми имаше една колешка се вика Елка Имам баба Нула оф мори Нулке кој те запусти. На другарка бабаи се вика Германија Гица јаоооо Гица-прасица Харалампие, ме потсека на стар ''вампир'' Имам вујко кој се Бојанче, значи ко ќе ми текне толкав маж наместо да се вика Бојан се вика Бојанче
Имиња не мразам, ниту би можела да ги „мразам“ врз основа на тоа што некоја личност со тоа име мене не ми е по ќеф. Ги делам само на постари/затупавени и смешни. Се сложувам со сите за оние старински а ла Петкана, Мирса, Стојна итн, оние со деминутиви (толкав вол а Јорданче, Миланчо, Игорче...да се вика?, исто и женските: Павлинче, Стојче, Цветелинче...), пречестите (меѓу кои е за жал и моево), и „кучешките“. Еве неколку што ме оставиле со WTF фаца, ме изнасмеале и/или наежиле: Микан, Србо, Зумбулка, Катенко??, Ристана, Краса, Најденко (првобитно веројатно Изгубенко бил), Живорад/ка, Славејко/а, Олга, Орденка, Живојна?!?! (продавачка во супермаркетот под мене, која незнам зошто повеќе ми иде Прчојна да ја кажам... ), Блага, Миќо, Пролетко... На другарка дедо се вика Дрвоје! Ке умрев кога ми кажа. И тоа Теофил што го бев прочитала пред некој пост...мене ептен на „педофил“ ме потсеќа, или недај боже, теолог+педофил Се извинувам доколку некој е во горенаведените, и однапред се извинувам за овие што следат, далеку од тоа да делам некого или да сакам да навредам, ама, ако не се од иста вера, не значи дека се забранети за спомнување. Еве мене смешни ми се: Шабан (иако знам и наш со ова име!), Насер (Посер, Досер, нема? ), Фатмир, Љуљзим, Бабуш and so on...
Спојлер Коцка. Коцка, луѓе - Коцка Некој многу ја сака математиката, добро е што цилиндер не ја крстиле
Јас еднаш се запознав со едно девојче, ЛИМОНКА се вика! Кога ми се претстави незнам како се воздржав да не се изнасмеам во моментот . Не дека го мразам ама смешно ми е
Немам имиња што ги мразам ама имам имиња кои ме тераат на смеење како на пр.Харалампие,Лимонка,Македонка,Јагода... Исто така понекогаш и ме нервираат и кратките имиња.
Име кое го мразите... хм 80% од постовите што се изнапишани, омразата не доаѓа од името, туку од личноста која е именувана. И не мразам име. Името ништо не ми згрешило во животов. Вкус е во прашање.
Дека се чести да. Дека се досадни, исто. АМА како можеш да ја процениш личноста според името ме интересира? Де кажи некое ЦЕНЕТО име да си ги крстам децата во иднина, да ги ценат повеќе. Спојлер совет плус: бесценети не ти е соодветен збор
Секоја втора мора да се вика Јована, Марија или Ивана А од постариве имиња не ми се допаѓаат Стојна, Митра, Трпе, Петкана, Ристо, Славјанка, Николина
Marija, Ljubica- Bube, Dosta, Neda, Pale, Sonja, Mirjana Martin, Pece, Ilco, Rubin, Ricko, Branko, Stojko, [mod-kirilicap3uitxa][/mod-kirilicap3uitxa]