Ме нервираат оние: Стојан, Милка, Богољуб, Стана, Стојна.. и сите некои такви. Кога ке видам на мало дете му дале такво име, си викам.. овоа едвај ке чека 18 годинини да наполни !
И мене исто мноооогу ми има згрешено сакав да ја тепам едно време ама му се пожали на брачеда му, а брачеда му со мене учеше 8 години и ми вика остај ја Тамара не ја гибај хахахаахаххаахах си викам да умриш СИДА да фатиш
Од машки: Љубиша, Љубомир, Зоран, Златко, Бошко.. може има уште некое од женски: Ана Марија, Златка, Неда... не ми текнува во моментов на други
хахахха Перчо браво за кумот што да речам друго женско име: малина, јагода .... се знај овошје се знај име машкоо... хмммм..... јовица :roll:
Имам слушнато за Родни - негде од по селава наши бил човеков и неговите сакале да му дадат некое македонско-американско име (нели ,нормално ,човекот си имал роднини по Америките ,давно заминати на печалба и ај во таа чест) и го крстиле ни повеќе ни помалку туку Родни (презимево не знам како му беше,битно некое често и типично македонско). Се поболив од смеење!
марина дефинитивно го мразам имево пошто ме потсеќа на една идиотка а и валентина исто машко па незз обично оние никаквине петре стојан и сл
Сите имиња се убави и не мразам ниту едно име, само некои не ми се допаѓаат Горазд, Стојко, Горјан, Борјан, Борче.... Олга, Севда, Далматинка, Елица, Стојанка, Даница, Душка ...
Не можам да мразам ИМИЊА...Постојат само имиња кои не ми се допаѓаат.Еве неколку од нив: Женски:Анастасија,Виолета, Дијана, Наталија, Емилија. Машки:Дамјан, Златко, Роберт.
Марија!!!! Тоа име го мразам од дното на мојата душа!!! И без навреда на тие што се викаат Марии ама стварно многу го мразам тоа име!!!!
Моето го има на многу пати спомнато ама имам приметено дека едно женско имe никој го нема пишано а баш е онака често Спојлер се извинувам за оф топик ама морав да си кажам