Луна, Невена, Стојка, Цветка, Методи, Љубица, Митко а особено оние што завршуваат на че Николче не дека никола не ми се допага ама тоа че ...
Андријана и варијациите од него Андриана,Адријана,Адриана Го немам прочитано никаде ако грешам поправете ме
Ги мразам сите имиња машки и женски кои се чести. Секоја втора личност веке и без да ја прашам можам да погодам од 2 пати како се вика. Исто така ги мразам и овие новите лигавешки имиња од кои ми се кака, на пример Теа, Меа, Миа, Клаудија, Патриција, Мила и Немила... многу се ама ајде сега ме мрзи да набројувам. Во глобала имам круг на едно 10 имиња само кои ми се допагаат, не се чести или пак лигавешки.
Мартина Александра Елена Ивона Ангела Марија Христина Александар Илчо (Иле Илија) Христијан Кире Со еден збор честите имиња. Секој втор исто што се вика.
Иконијааааааа не ми е јасно на бебенце толку грдо име Иначе ги мразам и Марина, Милена, Елена, Ангелина..
СИМОНА Елко, Милица ( роднини ми се, ама имињата ) Бети, Славјанка, Михајло, Милена, Лепосава .... сигурно има уште ама тие сега ми текнаа