хахахахахахахахаххахахахахахахахах ме изнасмеа... Се согласувам 100% со тебе. Знам чупе шо се вика Дорина Цел живот ко ќе и го слушнам името ми се јади Дорина чоколада xD Не е фер. Барем Тоблероне да беше
Не мразам имиња ама премногу досадни ми се Александар/Александра и Марија, секој втор така се вика. А и ме нервираат оние што завршуваат со ЧЕ - Василче, Игорче, Тодорче... божем децава никогаш нема да пораснат, па дедо Игорче ќе го викаат божем И не ми се допаѓаат „новиве и модерниве“ ја што си ги викам кучешки Лина, Тео, Теа, Миа, Леа, Луна, и тако даљи и тако ближе. И совет до идните родители не осакатувајте си ги децата со некои имиња, името не го дава неговиот карактер, но го дава неговиот идентитет.
редици и колони се...Кристијан,Стефан,Кристина,Стефанија,Мила,Ангела,Даниела,Марија,Филип и другитечести имиња.Нормално и одие старинските од прадедо ми
лелеее пред малку на фб гледав профил на едно девој4е СУЛТАНА ама ви се молам ако баба и или прабабаи се викала СУЛТАНА морале ли да ја крстат и неа младо девојче зарем немало друго име некако грозно ми стои Спојлер се извинувам што постот е малку офтопик.и се извинуувам ако на форумот има некој корисник со тоа име
Анета,Марија,Елена,Севда,Трајанка,Орхидеа,Ружа,Богољупка,Љубица(Љупка)...од машките Љубомир,Петре,Дане..и тие старинските и машки и женски..ама уште не можам да се изначудам дека некој можел детето да го крсти МЕТЛА верувале или не постои
Цаци, Наташа, Александра, Еми, Марјан, Љупчо, Мирче, Игор, Роберт, Сашо, Тања, Мики, Влатко, Лиле, Јовица, Милена, Маја, Васко. Доста се. И моето лично име ич не го сакам.
Марјан... ох тоа име а од женските гои мразам името Благица, Цветанка, Нана, Нина се извинувам ако има некој со тоа име