Од женските: Дубрафка, Серафимка, Благородна Спојлер Не дека ги мразам туку не ми се допаѓаат Од машките: Ќирче, Ламбе, Григори
го мразам името јана! грдо е . плус затоа што има една јана што ја мразам па по нејзе го замразив многу и името
Не дека ги мразам ама малку ми се смешни Павлинка, Снежа, Ружа, Стамена, Доста, Јордана, Стева, Љуба, Елица, Ратка-Пиратка , Соња, Петра и има уште ама не ми текнуваат во моментов....а од машките....Стеван, Боро, Љупчо, Цветан, Живко, Влатко, Петре и сл А и во контекст на темава ми текнува на една случка мн одамна...се запознаваат дечко и една девојка и таа му вика здраво јас сум Елка(од Елица некоја кратенка ама сите така ја викале па така и оваа му рече) и само со му кажа таа овај и вика Боро мило ми е....и сите сме се газеле смеење Значи да се разбериме!!!Нема врска дека ние некого со ова навредуваме или потценуваме ова е само една тема за малку да се насмееме...Можеби и моето име спаѓа меѓу горенаведените но јас не би се навредила...туку би се изнасмеала....точно е тоа дека сите имиња си имаат некакво значење и сите си се убави на свој начин меѓутоа некои звучат мнооогу смешно и нема лутиш туку....Без нервозиии
Iskreno nekoja posebna omraza sprema iminja nemam no iminjata sto se povrzani so lugjeto sto ne mi se dopagjaat se klucni vo momentot )) zatoa i se nadevam deka ako se prepoznae nekoj nema da se luti Zaklina, Stela, Bane, Vladimir, Saska i uste nesto )) ne e deka go mrazam ama iskreno nemozam da poveruvam deka imame takvo ime "Sjajna" [mod-kirilica:2kfbwdmk][/mod-kirilica:2kfbwdmk]
Миа. Не го мразам, не мразам имиња, но веќе преку глава од имево. Секое второ детенце што го знам се вика така.
Познавам јас еден РАНДУ Хахаха иначе....познавам едно детенче шо се викат Мемати.Почна имиња да даваат по турскиве серии.