не постои име што го мразам.и мислам дека тоа е навредливо.може некој друг го мрази имево мое ама не се замарам мое си е!
Билјана (Биљана), Драгана, Емче, Слаѓана (Слаџана), Зорица, Стефка... Леон, Дарко (ме асоцира на Негро ), Небојша, Горјан, Гордан, Васко, Васил, Миле, Спасе...
Секое второ дете почна да се вика Давид или Дамјан. Ќе почнам веќе кога се раѓа некое дете да не прашувам како ќе се вика, туку дали ќе се вика Дамјан/Давид Па што, подобро нека ги крстат сите така, и на крај ќе излезе дека нема потреба имиња да се ставаат, сите исто ќе се викаме
Не дека ги мразам но едноставно не ми се убави, досадни ми се Ивана, Мила, Стефанија ...и моето чат-пат
МАЈА .. ужасно многу го мразам името .. можеби поради некои девојки .. а Марија и Елена некако ми се многу чести и Ивана исто така ..
Вчера го правев муабетов со другарка. Истово го мислам и јас. Имам комшии во зграда, различни фамилии, кои на своите деца, родени во ист месец им го дадоа името Давид, братучед кој доби син неодамна, го крстија Давид, син на другарка која треба да се породи за неполн месец ќе се вика Давид... Давид ис евривер!
Па можеле и подолго да го измислат. Детето нема да може да си го изговори името и да каже како се вика до 10 години. Еј Максимилијан