Немам некое посебно кое не го сакам, само оние старинските Роме, Петко, Тане и што знам некој такви. Веќе да те осакатат за цел живот.
марија !!! нека не ми замеруваат тие што се викаат марија , убаво е името ама секоја втора е марија !!!!
без да се навредат ако има некои со ови имиња ... Сашка, Цветанка, Николина, Станислав, Леон (мамичка) ... сеа за сеа тие ако ми текнат други ќе напишам
Хахах, јас су сум Мариа без ј, така да не се навредив! Не сакам долги имиња.. Марионка. Зденка ---- уат д фак? Сунчица. Пале. Илчо. Синиша. Славиша... дај да си запрам на време!
После имиња не се пишуваат точки, се пишува запирка Nevermore, секој си го најде името овде. Нема име кое не е набројано. Без грижи Спојлер И на крај, пак би повторила мисла која беше кажана од некој Феминка понапред. Со темава се ПРЕТЕРА. Има мислења над многу други теми кои заслужуваат повеќе внимание. Мислењата во оваа тема не се бројат. Мало потсетување
Мене машки имиња што не ми се свиќат се (без навреда) Митре,Крсте,Стојче,Васил а незнам како можат да стават некое странско име Партиција, Игнасио и др. Од женски Миа,Валентина,Леа
Зошто Ана? ( се шалам) Јас многу го сакам (дека така се викам) Инаку го мразам името Викторија (поради личност)