Некоиии старовремски како Парашка, Стојна, Војо Мица и ред други Па и овие сега Патрик Ненад ... .Патриција-најглупо
Мене Лео и Леа многу ме нервираат, можеби затоа што толку се чести... Аманте бре луѓе, па до толку ли не ви текнува некое друго име
Женско име кое го мразам е Мирјана или Мира А машко Александар, не го мразам ама многу е често името па затоа ме нервира
Вака сега имиња лично не мразам туку има некои што не ми се допаѓаат . Како на пр. Стојна, Перса и Трајче
Ги мразам Катерина, како и Кристина, Христина и сите други „КИКИ„ варијации, порано мн ми беше убаво тоа име, али веќе не! Машки и немам некои посебни што не ги сакам ич.
Руска, Стојна, Драгица, Милица..Киро, Жарко, Зоран, Стојан.. сите оние стари имиња, а најмногу од се мразам кога некое дете ке го крстат по нејзината баба или дедо.. нешто најглупаво според мене. Му го упропастуваат името.
Hate the name Гордана.. Имаше една што ја запознав и цело време викаше.. "Горда сум на моето име Гордана" таа секогаш и била гордоста на прво место.. Поради иметоо.... пффффффф!!! без навреда тука.. мене ме нервира само оваа Гордана.. Не другите
Магда-воопшто не ми се допаѓа Рајна-прикаски Руска-ме потсетува на салата Леа-име кое .... ептен ми се некако.......
Ги мразам сите старовремски имиња и исто така го мразам името Даниела Извинете ако некоја феминка се навреди ама навистина ми е одвратно тоа има Даниела.