Колкумина ми го мразат името Се шалам, нормално Иначе јас ги мразам - Марија,Стојанка,Петра,Милован,Лилјана,Павлина,Анета,Миливоје,Румена,Убавка,Македонка -(е не , албанка ) , Статислава,Војдан,Михајло,Мирјана,Ранка,Столе ,Карина .... Без навреда, како што не се навредив
Истото мислење го имам и јас и ги мразам тие имиња како што се Леа,Теа,Миа,Мила и сл. И ги мразам и имињата кои се користеле одамна во минатото што би се рекло на пр.Бранко,Живко,Трифун,Стојанка,Живка,Менка,Столе,Павлина,Анета,Убавка,Павле,Атанас и го мразам името Марија па скоро секое 2 девојче се вика Марија или Александра
хммм.. шо знам.. од женскиве: Mица,Tрајанка,Ружа,Тијана,Симеона др. не ми текнуваат Oд машкиве пак.. Петко, Трајан, Трпе, Мите, Драги ..хаа.. пс БЕЗ НАВРЕДА
Несакам никого да навредам Но здосадено ми е од Сара,Симона,Ангела...итн...да не заборавам ВАЛЕНТИНА Го мрзам тоа име......
А зошто ги мразите? Што ви направиле имињата? Може смешни имиња, имиња кои ви звучат глупаво или лошо, ама омраза?
Женски - Перса,Магда,Лефка,Благородна,Фатиме Има една жена се викаше Љубов незнам од каде и го нашле тоа име Машки - Панте,Бране,Мите,Трајче И да не ги мразам самоо не ми се допаѓаат
Не ми се допаѓаат- Женски: -Симона -Моника -Мартина Машки: -Валентин -Александар -Марјан и сите оние старски имиња да речам од времето на баба
ги мразам тие што се старите Рајко, Стојна, Милка,Миле ... и овие овошниве што се Јагода, Малина итн.
Не дека ги мразам ама смешно е. -.- Цвеќе -.- едно девојче вкомши така се вика -.- барем Цвете да било. Мајко моја -.-