не верував дека некогаш ке го пишам ова ама почнав да го мразам имево Зоран,како што порано ги викале З,ран
Не ги мразам, туку не ми се допаѓаат Машки:Среќко, Стојан, Перо, Трендафил, Ставро, Дончо. Женски:Љуба, Милка, Стојна, Пара, Паца, Надежда, Румена, Убавка.
Оние Стојка,Рајна,Буле,Верица ... и оние овошните со Јагоди... и оние постарите (Гордана,Билјана,Лилјана0 А мразам и долги имиња.Ама оние да ги кажеме нормалните,од нив ж. што ги мразам се Вања (ууф...),Моника(јојјјј,мајче),Матеа (ухх...),Ариела (без зборови) ама НАЈВЕЌЕЕЕ ВИКТОРИЈА (аууууууууууу..........................................................) А од м. имиња: паа....Дамјан,Владимир...
Не до толку бе хаха . Инаку мразам чести имиња. Марија Симона Ангела, Елена... Александар Дарко, Мартин. Сакам уникатност
Леле да таткото на еден мој школски се вика така, патост се напраив од смеење во прва година кога го слушнав. Иначе Бисера,Бисерка
Женски: Ѓурѓица, Милка, Добрилка, Рената, Зорка, Невена, Оливера, Надежда, Убавка, Лиљана, Биљана, Славица, Стојанка, Бисера и сите такви стари и глупи имиња.. Од Машките:Стојан, Љупчо, Ѓорѓи, Далибор, Божидар, Дамјан, Димитар, Борјан, Ѕвонко, Гврило, Васко, Илија, Денис..-.-
Јас ги мразам машките имиња што завршуваат на че.На пример : Благојче,Николче... Кога ќе слушнам такво име ми се чини дека родителите мислеле дека детето ќе остане цел живот мало А за женско: Стојна,Менка,Ружа,Трендафилка...
Не ги мразам но едноставно не ми се допаѓаат имињата. Машки: Tрајко Александар Миле Мики Горан Зоран Трајан Благоја Стојанче Женски: Лилјана Јагода Убавка Евросима Марија Стојка Стојанка Мила
Имав пишано дека не ми се допаѓаат сите Кики/Кика варијанти и сега да додадам Стефанија. Од машки Дончо.