Во најголема дилема сум, дали се зборува за машко или женско , кога ќе ми ѓи спомнат следниве имиња: Вања, Славиша, Никица, Мишел - не ми се допаѓаат
А -Мартин- го обожаваш, нели? Инаку јас нема некое име што онака го мразам ама да речеме дека на моите деца никогаш не би им дала име: Петар, Драгана, Мартин, Теодора, Даниел.. и така
Да не се навреди овде на форумот некој ама името Христина ми е одвратно бре луге незнам зошто антипатично ми звучи
Да не се навредите Диме,Костадинче,Методиј,Јорданчо,Ристе,Александар,Кирил,Атанас/иј,Тодор, Светлана,Слаџ-ѓана,Анѓелина,Драгана,Елена,Диманка,Стефана,Сребрена,Индијана,Клементина,Костадинка,Трајанка,Стојка,Стојна,Јулијана,Гордана,Ѓурѓа И мн мн други да не ги редам
Не си го најдов моето име тука Инаку нема имиња што ги мразам, има само имиња што не ми се допаѓаат воопшто и тоа: женски: Фросина, Маријана, Елена, Јана, Жаклина, Златица, Дивна, Деспина... машки: Илија, Славко, Павле, Денис, Дарко, Бошко, Филип...
Хахахах, на еден мој школски така се вика баба му. Не баш така, Ристена. И мене ми е одвратно тоа име. Исто и Марија.