Искрено не мислев дека моево ќе го најдам во омразениве имиња Инаку најмногу ме нервираат имињата Марија, Сара и Ангела пошо се многу чести во Македонија, се осеќам како само овие имиња да им ги даваат на девојчињата во државава и досадно е... Не ми се допаѓаат мноооогу имиња ама да не земам да пишувам сега ко црковно календарче ќе испадне постов....
Лазар, Томче, Новица, Парашка, Милица, Трајанка, Гуница.. - не ги мразам но едноставно има мноогу поубави имиња и овие никогаш не би ги ставила
никица, слободанка, елена,сузана,саветка е за ова име сум се смејала 2 дена од поновите елеонора,ангела, симона, ева, донтела, рафаела, леонтин,а теона,.. се едно исто и досадно сара.. мила.....
Некој стварно ги изредиле сите имиња што се ги чуле... Женско име кое ми звучи некако глупо е Танкица... Некако ми оди на танГица Машко - Горазд... Некако ми е комплицирано и нема кратенка Моето име го има наведено скоро секоја корисничка, а јас не сум сретнала ниедна со тоа име... Сепак изгледа на многу им се надигнува кога треба да ми викнат по име
Од женските Роза, Васка, Вера, Софка, Елеонора. Од машките Коста, Адриан, Љупчо, Панче. Ептен ми се БЉАК