Моето име само 2 пати го сретнав БТВ: Фатима, Павлинка, Стојан/чо, спасе, спаска, стамен/чо, даница, Спиро, Љубица, Нада... Не дека ги мразам, туку едноставно не ми се допаѓаат
Женски: Гордана, Евдокија, Габриела, Милена, Верица, Радица, Даниела, Магдалена, Марија... Машки: Павле, Ванчо, Кузманчо, Владо, Иван...
Женски: Кучешките: Леа, Теа, Дина, Лина, Мими итн... Овошните: Јагода, Малина, Калина... Цветните: Ружа, Роза, Трендафилка, Ружица, Цвета... Старомодни: Трајанка, Стојка, Менка, Зора, Десан(к)а, Спасена, Младена, Мимоза, Рајна, Галена и уште мнооогу други.. Обичните: Марија, Елена, Ана, Сара, Ивана, Јана итн... Машки: Кучешки: Лео, Тео, Дино, Лино итн... (како женските кучешки имиња само во машка форма ) Цветни: Трендафил, Цветан... Старомодни: Раде, Коле, Трпе, Чедо, Велин, Стојанчо, Благојчо(Блажо), Спиро, Круме, Ванчо и мнооогу други.. Обични: Никола, Мартин, Марио, Матеј, Лука, Давид, Бојан, Андреј, Александар... ...И, на една моја другарка, прабабите: Грујца, Ресија, Јорданка, Ѓурѓена..а, прадедовците: Петре, Киро, Цветан, Стојан.. Кога ги слушнав имињата кога ми ги кажа..умрев од смеење. ..Инаку, кај нас во градов најзастапени имиња сега што ги даваат на малите се Ана и Бојан. П.С. -Се извинувам ако навредив некој..
Запрена | Фросина | Анастасија | Ангела | Марија | Милица | Сања | Оливера | Солунка | Атанасије | Борислав | Трајче | Надица | Јасна | Дејан | Александар (Аце) | Димитар | btw: Се извинувам ако некој се навреди.
Не би да те навредам и немој да мислиш дека го има моето име тука па затоа се бунам напрвотив имам единствено име во Макдонија со оглед на потеклото на татко ми но сите да ги напишеше како глупави? А? Изгледа многу луѓе ти згрешиле Баш ме интересира што лепота од име имаш ти и какво ти се свиѓа... Јас нема некое име што особено го мразам... но ете Теа, Моника, Јована, Лаура, Сандра и тие ептен застранети стари имиња ма да пре би го крстила детето Невена или Рахела (први ми текнаа) колку и да звучат старо отколку некоја Џулија, Шехерезада или Мехмед, доста влијателни турскиве серии а?
Хех. Тоа е мое мислење, а за вас незнам.. Можеби некој навредив, ама тие имиња, не дека ги мразам, ниту некој со тие имиња ми згрешил нешто, туку едноставно не ми се допаѓаат.
Симеон! Спојлер Без навреди, ве молам! Знам повеќе личности со тоа име, со кои сум во лоши односи, и така и името не го сакам веќе.
не се викам Марија ама на М сум така да - How dare you ?? јас не мразам имиња (ништо не ми згрешиле ) ама не ми се допаѓаат тиe што ги ставила AnonymousGirl, ист вкус имаме изгледа