Јас мислам дека многу од тука ги набројале имињата од луѓето кои ги мразат, а не дека ги мразат имињата. Јас не мразам ниту едно име, што ми згрешило името па да го мразам . Инаку има имиња кои не ми се допаѓаат, но нема што да ги мразам не се мои, ќе го мразев моето име ако не ми беше убаво. Инаку имиња кои не ми се допаѓаат има многу... пример Радмила, Мирјана, Ивона, Светлана, Верица, Ружица, Снежана, Марина, Мира...
Кристина, Христина, Кике, Кики, Кикушка-Срцушка, КристинЧе Толку антипатично само Спојлер само не мие јасно дали е до името или заради личностите што го носат тоа име
Сања,Симона,Моника ама врв ми е Бојана поглупо здравје од машки немам некои баш освен оние апла стари имиња..
штом претходно ти било омилено а сега те вади од кожа, сигурно сега те вади од кожа некоја со име Кристина
Не ми се допаѓаат Стојна, Рајна, Мара а од машките Трајко дефинитивно Не ми се допаѓа и тоа што денешниве деца имаат исти имиња. Се вртат по 4-5 имиња постојано. Ангела, Матеа, Мила, Ива, Давид, Матеј, Дамјан