Е Катенце, и моето име ми го мразат! Јас баш ти го сакам името, Катерина, Катарина! Инаку, име како име, не мразам никое, но ептен ми е глупо кога ќе слушнам дека некоја млада девојка или дечко се вика Милка, Љупка, Стојанка, Митре и уште 2545457 имиња од пред времето на Тито! Иако секое од нив си има свое значење и причина зошто е баш токму тоа име.
Има многу имиња кои ги мразам... ама дефинитивно најглупи ми се оние старски имиња уште од времето на баба ми и дедо ми(баш како што спомнала Ангел4е погоре од времето на тито) незнам зш али таквите имиња како Трајче, Петре, Стојна, Љуба, Горда итн. ми звучат некако селски на некој начин...
Баш ми е гајле што некој се изјасни дека моите ги мрзело да ми стават целосно име . А, што се однесува до имињата што не ги сакам.. искрено, не личи некоја девојка на моја возраст да се вика Ангелина, Љупка, Невена, Вера, Весна и сл.
зошто ангелина и катерина на оваа листа? мене баш ми се убави, инаку имиња кои ги мразам: кристина-си го мразам моето име, погрдо здравје, после стојанка, петранка, ружа, маја, славка, петре, стефан, давид, дамјан, верка, теа, сара и уште еден куп кои ми се
^ Кристина е едно од поубавите имиња, не знам зашто не го сакаш. И многу мразам кога ме прашуваат дали се викам Теодора.. -.-
AHahha ako pocnam treba da pisuvam 2 casa Od zenski : Stojna,Ubavka,Makedonka,Elizabeta,Gordana,Cvetanka,Slavka ... Maski : Gorazd ( deteto na bratucedka mi go krstija taka ) , William ( na edna nasa prijatelka vnuk ), Slave,Cvetko,Ljupco,KRume,Srecko Moeto ime go nema mi se cini vo lista na nesakani
Мери... Има повеќе Мери кои познавам и со секоја од нив или се имам скарано или не можеме да се поднесиме... не знам зошто ... и затоа сега го мразам името...
Цане , Љупчо( )...Гордана никогаш не ми се допаѓало со исклучок на најмилата наша Гордана неа ја сакам
Го мразам името Харалампие. Едно мало комшивче душичка слатко какво е, Харалампие го крстиле ц ц ц Исто ме нервира Александар, Александра, Горан, Боби
ете се спомна и моето, добро на некој му текна да го спомне а е едно од погрдите имиња кај нас, т.е. на мене не ми се допаѓа Параскева, Петкана... некои такви црковни имиња баш и не ми ок за имиња на деца, девојки... Цветанка, Немања (па не сме срби) ...
Невенка, Парашка, Светлана, Димитра и оние во стилот Леа, Тина, Теа (без навреди, ама некако повеќе ме потсеќаат на име за милениче ) Димче, Стојан, Мите ..........