Нема имиња кои ги мразам, само има некои кои не ми се допаѓаат. Не би ги набројала со цел да не навредам некого. Прочитав доволно мислења на темава, на некои имиња се изнасмеав, за некои се зачудив како воопште можат да се наречат имиња, а за некои пак се чудам зашто воопшто се наоѓаат во темава, бидејќи според мене тие припаѓаат во убави имиња. П.С. неколку пати си го прочитав името, мислев убаво е, не знаев дека е толку мразено.
Машκо име Благе неκаκо κаκо женсκо ми звучи. Имињата κаκо Лана, Теа, Миа и сл повеќе κаκо да се за животни. Од имиња не ми се допаѓаат Пане, Малинκа и дρугите овошκи, Стојκа, Стојκо. Инаκу сеκое име за сеκој е убаво ама таκва е темата моρав да напишам. Сите имиња се убави.
Фросина (порано пријатно ми беше да го слушам, сеа само првата буква што ке ја чујам и ми пукаат тапанчињата од ушите) Наталина (исто, порано пријатно ми беше.. ама сеа пак тапанчињата БУМ) Силвија.. Данче... Елизабета... Се бе некој комплицирани имиња сум „замразил“ во комплет сосе носителите А ке го заборавев и Габи
Ева баш. Ова име не ми било во омразените имиња, како да го имав заборавено дека постои не го слушав често можеби не знам. А може е и често ама не во мојот круг на познаници. Миа Леа Ана ... Ева кратенка од Параскева - денот кога се роди.
Ако почнам да набројувам... Ама еве неколку Ана, Марија, Леонтина, Кристина/Христина, Елена.... И тако даље...