ги мразам сите библиски имиња , лука, матеј ЈАКОВ алоооо мислам што правите јаков божее боже. се сложувам со сите во врска со сите стари глупи имиња петра, севда итн, од женските не ми текнува сега ама сите странски, кјара и незнам ти што е така....
Стефан,Стојан,Горјан,Анастас,Александар,Матеј, Лука кога ке слушнам некој дека се вика така ужасно почнува да ми станува антипатична личност ,а од женските имиња не ми се допаѓаат Сара,Елена,Ангела,Маја,Ивана,и Стефанија(без навреда)
hahah mene Pece mi e pedersko i site takvi...Pere,Predrag,Perica itn. itd. a sum zaboravila da go napisam i Kristijan...i toa ime mi e ubavo,ama zdodevno vece
Даниела, Елеонора, Стефанија, Пеце, Круме, Трајче, Томе, Моника, Марина, Маја, Сања, Соња, Мери, Ирена... не да ги мразам, ама некако глупави ми се.
Mrazam postari iminja,ama koj kako si saka.Trendafilka,Jordan,Persa,Sunchica,Petranka.....Covece sto e ova?Bez navreda!
Грди имања ми се, машки - Данајле, Живко, Стојан, и сите вака што се постарски а женски - Билјана, Весна, Дивна, Лепа, Марина, Милена..... и овие новите Теа, Леа, Лео, Лука, Миа, Мила...
па и не мразам некое име нешто посебно.. повеке ми се ок.. видов дека на многу не им се свиѓа моето име (марија) И јас порано ич ич ич ама ич не си го сакав .. ама кога ја дознав приказната зошто така се викам премногу го засакав и премногу сум им благодарна на моите што токму така се викам.. и сега ако можам да одберам како сакам да се викам.. пак тоа име би го одбрала..
Токму така... замисли како ќе му биде на тоа дете кога ќе биде големо, кога ќе биде девојка или жена... Тетка Дона? Дада Дона? Баба Дона???
Немој да се нервираш, незнам зашто Теа било грдо име. Теа, Мила и таквите крати баш се посебни и мили имиња. Омилени ми се.
Не ги мразам туку не ги сакам -стојан/стојна -мира -мирко -младен -елизабета -тревјан - темјанушка и такви некој што се малце онака од поодамна...
Дејзи , нема зашто да се нервирам, само не знам кој ги чита имињата што ги пишуваме. Инаку фала што ми го пофали името .