Многу нервна серија...мене толку ме нервира што ми иде да влезам во телевизорот од нервоза...глупави гуски...па онаа Омур више не се трпи....
Неможам да ја најдам музиката од вчерашната епизода што ја пуштаа, преубава беше И да ве прашам што бара Омур со Џесур на видеово http://www.youtube.com/watch?v=2Ncz3-7cw9c
Сигурно е монтиран спот не ми се верува дека они некогаш ке се зближат.инаки дзесур иако негативец ми има нешто симпатично во ликот,ми делува дека може мн да сака само не е научен да губи во животот и тоа го полни со злоба.Израснат е со погрешни стероотипи за тоа што е лјубов.Омур ми е премногу смирена за се што доживеа да бев јас досега нервен слом ке добиев покрај толкава тортура.А стариот колку ми е антипатичен да не зборувам го направија казанова а он поружен здравје
Не го гледам филмот постојано некако е доседен од почеток па досега,барем за мене,инаку ова не ми изгледа на монтирано??
Серијава ја гледам чат пат и не ми се свиѓа Омур се ке каже дури во последната епизода и се ке се убијат тука, а и во текот на целата серија ништо посебно нема да се случува.
баш истото го мислам....гуската ке трпи до крај ке се изнаслучуваат триста гупости ,дури тогаш ке каже и серијата без веза завршува....затоа не ја ни гледам оти Омур нервите ми ги кине што го крие Џесур и она најкрива за се, оти требаше да пресече уште првиот ден. И ако кажеше можеше да заврши исто како што ке заврши на крај....
Глупа серија. Цигани Направивте анализа на се и сешто, на секој лик, како оваа навистина да се случува, а не да е серија. Хахаха A крајот нормално оти ќе е таков, сепак турска серија е. Не е шпанска. Најдобри турски серии до сега: ЕЗЕЛ, КАРАДАЈ, АСИ, ЉУБОВ И КАЗНА
МНогу ми е грев за Онур (така се викаше мислам xD) Девојката спиеше со Џесур за да си го спаси саканиот..и на крај таа е лошата..
Ма сите се ненормални во серијава, не ми се гледа веќе. Со исклучок на Ајлин, само таа е при себе. Дури и за Ердем веќе не ми е жал како на почетокот, бидејќи не само што спиеше со друга, туку сега е и во состојба да ја убие, божем она му е крива што е слабак. Умоболен е и тој....
Спојлер Детето кое го носи Омур е од Џесур. Ердем и Ајлин не можат и двајцата да имаат деца. Ќе се открие понатака кога малото ќе има леукемија.
Спојлер Знам дека детето е на Џесур, но не знаев дека Ердем е неплоден. За Ајлин се зачудив што остана без матка, немаше пишано некој на форумов дека Ајлин ќе му роди ќерка на Џесур?
Спојлер На крајот во последната епизода Омур беше трудна и го роди детето, сите беа среќни, ама Џесур не верувам да е таткото на детето, родителите на Ердем беа во болница така да мислам дека негово е детето (ако знае некој нека пише), а да за детето на Ајлин и Џесур тоа посвоено е.