Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Имитација на животот (Ömre Bedel) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Dream-Girl, 7 мај 2014.

1. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.019
    ^ Ма боље и тоа дете да биде од Џесур. :rofl: Колку ми е одвратен Ердем не можам да ви опишам. [​IMG] :tmi:

На baby-star, Dream-Girl и natemila им се допаѓа ова.
  2. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.329
    Уф со тоа мрсното косиште ми се :puke: кога ќе го видам, најсериозно.
    Многу антипатичен лик. :fubar:

На Lovely93 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.019
    ^ И ликот и понашањето, све заедно у пакет, ол инклузив. :rofl: :rofl:

Џесур е типче, вода може да му носи Ердем. 8)

На Dream-Girl му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.329
    Џесур од една друга серија ми е 100 пати пo омилен некако од овој Ердем што за ништо не го бива.
    Мене така некој 1 недела да ме остави и да не ми се јави кај е што е одма развод бре. :envy:

На Lovely93 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. tinka-mace

tinka-mace Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2013
    Пораки:
    3.451
    Допаѓања:
    16.465
    Ма ајде па и Омур па, земај го Џесур шом те моли ем дете и чува, ем и нуди пари, ем е убав. Се во едно. :D
    Ајде Џесур, ајдеееееее!
    Go, go, go, go Cesur, goooooo! :D
    А оној Ердем неможам да го поднесам, алал да му е на Џесур како ги трпи сите и како им од глумува, браво! :$
    Ма Џесур е срце, го обожавам и во фаца и во карактер! :inlove: :D

6. Toprak

Toprak Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2012
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    277
    За вкусовите не се зборува нели ама мене Ердем ми е многу пофраер од Џесур. Џесур во други серии изгледал подобро ама овде е прикажан како прав заостанат, традиционален турски сељак од истокот.
    Инаку Ердем е згоден глумец по мене, прав турчин ми е :)

не знам како дало се секавате на филмот Север и Југ по наше а “Kirik kanatlar“ (скршени криља)
    каде беше војник во времето на размената на грција и турција и партнерка му беше Омур која исто беше учителка

А Џесур да не зборам колку е одвратен во филмов,ми е онака, просечен на изглед...

На Lella му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Toprak

Toprak Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2012
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    277
    Џесур сака жени кои не го сакаат. Прво се заака во сестра и на Омур. Таа од што го мразеше се самоуби или он ја уби не разбрав. Потоа традицијата било да ја земе сестра и ама Ердем го поеба па му ја зеде. Од лутина му го заеба живото на Ердем после првата брачна ноќ и пак се залетува по жена која не го сака наместо да гледа дека Ајлин умира по него. Толку е негативен лик во филмот, пола свет ке потепа за да дојде до Омур и пак ништо. До сега има истепано којзнае колку луѓе и уште ке убива и неможам да се изначудам како може да се обожава ваков негативен лик.
    А ердем што да прави и како да се однесува после 6 годи џабе седење во затвор.И пред тоа, он се радува жема е бремена а таа сака да се самоубе, сака да абортира, па се џитка по скали.....па уште којзнае колку стресови ке има и како да биде нормален. Најкрива по мене од сите е Омур кој требаше одма да каже што и се случи и ке беше “џа или бу“ и одаман ке се раатисаа од Џесур, а не да крие
    70 епизоди за да може џесур све да потепа и да однесе во затвор.

На Lella, cresa-jagoda, Freja.Stella и 3 други им се допаѓа ова.
  8. Cvetetto

Cvetetto Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2011
    Пораки:
    2.834
    Допаѓања:
    1.891
    И мене тој Ердем на нерви ми оди.Многу е антипатичен. :puke: .И на почетокот беше,ама сега уште повеќе.Со таа косата,небаре жена е.И та брадата..да беше христијанин,ќе си помислев поп е,ама вака :^)

9. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.019
    Аааа овде е пофин, признавам. Мене ваму ми се собра и однесување некое безвезе и гласот што му го дале ми е одбивен и косиштето...... Оваа серија ја немам гледано.

10. Barca-Gril

Barca-Gril Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2013
    Пораки:
    876
    Допаѓања:
    927
    Мене и Ердем и Џесур ми се многу одвратни |(
    Ердем на почетокот на серијава ми беше онака неантипатичен но во последно време :puke:
    Инаку серијава ми е многу здодевна,ја гледам затоа што моите дома ја гледаат па не можам да се спротиставам и да гледам нешто друго,ионака цело време колку трае една епизода ја поминувам зборејќи колку е здодевно,се исто се врти во круг и слично :)

11. nikolija26

nikolija26 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 август 2014
    Пораки:
    174
    Допаѓања:
    590
    Изгледа на крајот од серијата сите ќе се испоубијат само Омур ќе останела жива, барем јас така слушнав.

12. Toprak

Toprak Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2012
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    277
    Омур останува трудна од Ердем и они ке се смират. Ердем ке направи со платену убици да го скинат Џесур,ама таман да го убијат доаѓаат луѓето на џеср и го спасуваат. Ердем оди во цвекара да и купи цвеке на Омур и го коднапираат луѓето на џесур и го носат таму каде што Ерден го копаше гробот и таму Џесур го убива Ердем ,го закопува и става лисја одозгора како да нема гроб туку шума. Ердем го нема неколку дена на крај читаат едно писмо не разбрав што е и од кого е ама мислам дека со тоа дознаваат дека Ердем е убиен.Тогаш Омур оди кај Ајлин и и објасну се од почеток до крај што и се случуваше и на крај Ајлин го убива Џесур.

На LittlePinky и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  13. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.496
    Допаѓања:
    55.100
    Ајдеее живи глупости, сите доктори му гарантираа на Ердем не може да има деца а сега....
    Филмот во глобала беше просечен , не ми беше нешто нај нај, сите ликови ми беа одвратни на чело со Џесур и Омур... Ајлин ми беше вистинска убавица и во телото е гром :lol: само на памет не чини многу и таа како му се понижуваше цело време на онај никаквиот Џесур ама ајде да не должам, сите гледаат различно !

14. Majuv4ence13

Majuv4ence13 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2012
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    513
    абе ајде цела серија оваа Омур изиграва нешто чесна а уствари најголема
    курва
    e!!!Најискрено така е!Од почеток до крај здосадија веќе сите ги врти околу малиот прст де со едниот в кревет де со другиот претераа веќе глупостии ја направија серијата..Единствено шо чини е слугинката и мајка му на Ердем :)

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  15. eloves

eloves Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    2.669
    Допаѓања:
    7.606
    Филмот стана досаден.
    Шо е работата Омур, Ердем, Џесур, Дујгу, тетка му на Џесур, Разије, другата слугинка ... па скоро сите знаат дека Џан е син на Џесур освен оваа Ајлин. И овој Ердем изгледа во дупките за Цесур што ги копа сам ќе си падне. Поголеми глупости здравје.

16. lovemme

lovemme Форумски идол

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    2.977
    Допаѓања:
    81.971
    Јас филмов почнав да го обожавам.. на почеток ми беше одвратен но сега секој ден го гледам...
    Омур само ја премолчува вистината и не му кажува на Ердем ... филм како филм бе.
    Прочитав овде дека на крај ќе умрат и Ердем и Џесур. За Џесур знаев, но за Ердем не

17. nati44

nati44 Популарен член

Се зачлени на:
    10 декември 2012
    Пораки:
    777
    Допаѓања:
    545
    Ме нервира филмот, не го гледам веќе неколку епизоди. Омур не можам да ја гледам веќе нема причина да крие а таа продолжува по нејзино :swear: Таа е кррива за се!

На Toprak му/ѝ се допаѓа ова.
  18. IamSexyAndIKnowIt

IamSexyAndIKnowIt Популарен член

Се зачлени на:
    18 април 2012
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    2.927
    Само ме интересира дали Ердем ќе дознае дека Омур е силувана од Џесур? :@ |(

19. Tan4ence

Tan4ence Форумски идол

Се зачлени на:
    12 октомври 2011
    Пораки:
    5.083
    Допаѓања:
    27.329
    На крај детето што ќе го роди омур од кого е? Нели Ерден е неплоден. Од Џесур е или....

20. Majuv4ence13

Majuv4ence13 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2012
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    513
    Хахаха не знае ни таа самата од кој му е :lol: :lol: Де со едниот де со другиот :rofl:

На Tan4ence му/ѝ се допаѓа ова.