И на крајо ко шо глеам заради Омур сите ќе изумрат ќе одат по затвори а кокошкава ке биди happy...Глупости живи!
Свашта.... Онаа со Фераје после неа почна и се отплетка и заврши, оваа уште не може да се одмрси а камо ли да заврши.... и на крај ќе ја завршат набрзина најглупаво што може, се разбира со несреќен крај, зар може поинаку и да биде по толку глупости.... Осет да се немало. Ајлин без матка, Омур раѓа дете на тој што го мрази а маж и неплоден и по некое чудо сепак ја затруднува а таа уште сака да абортира.... Глупости живи глупости, толку без`рбетнички улоги имаат, циганине не им се рамни.
Серијава и онака ја гледав понекогаш, ама како што гледав сега ја направиле бетер од Долина на Волците.... абе живи глупости, ги пукаат по сто пати или се пукаат сами и пак живи ....кажав и порано зиркам по маслку едино за Ајлин срцка ми е
So Tajfur i preku nego,aman hahha.Nenormalna serija,scenarioto ne se poklopuva nikako.Erdem kako volk e ,a trebase da ima malku emocii be ,abe site glumat koj za kogo,Dzesur za deteto,svasta!
Е баш сега го гледам па реков на рекламите да видам нешто на форумов иначе добар е филмот само оваа што е омур многу ме нервира што криела 7 годинии
Која епизода беше оваа последната од сабота (вчера)? Многу сакав да гледам, ама заборавив и доцна пуштив на Сител. Дали знаете каде можам да ја гледам серијата, на интернет?
Штом досега изгубивме време, касно ни е веќе да не гледаме. Инаку уште од сега се гледа дека ќе има најглуп крај што може, ова не се оправа веќе одамна. П.С. Навистина го напишал Ердем писмото пред да биде убиен или е од Џесур за никој да не се посомнева дека е убиен?