Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Имитација на животот (Ömre Bedel) [Сител]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Dream-Girl, 7 мај 2014.

1. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.019
    Крајот го краси делото... Не и во случајов. :rofl: Го доуништи само. Мислам дека комотно можат да ја прогласат за серија со наглупав крај. :lol: Ај што го умреа Ердем, ама барем ново типче да и најдеа на напатенава Омур. :lol: Вака испаѓа роди дете од починатиот маж, го крсти по него и ќе си живеат среќно до крајот на животот со свекрвата и со Разије, во целибат. :lol: Можеа и на Разије да и најдат некој, и Ајтен да се смири со Ердинч и Ајлин да најде некој... абе можеа малце барем да го улепшаат крајов, без разлика и да го умреа пак Ердем. Мене вака ми делуваше како недовршена, како да не обрнале на ништо внимание и си ги оставија ликовите така, без да покажат кој што како. Ужас.

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.329
    На почетоков серијата ветуваше многу, но крајот беше ужасен. :)
    Искрено мило ми е што заврши, досадна беше, а на почетокот си викав конечно добра серија. :wasntme: :D

3. katalina

katalina Популарен член

Се зачлени на:
    14 октомври 2010
    Пораки:
    1.615
    Допаѓања:
    772
    Tocno,se soglasuvam deka serijava e nedovrsena,poradi x pricini e prekinato snimanjeto,pa vo posleden mig e sklepana poslednata epizoda,kolku da se rece deka e toa fin. :emo:

4. barbiegirl.24

barbiegirl.24 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2014
    Пораки:
    804
    Допаѓања:
    4.453
    Крајот ме разочара ептен.

5. Aaliyah

Aaliyah Нов член

Се зачлени на:
    8 декември 2016
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    2
    Ама Онур ми е најомилен лук
    Арно ама таа е глупава зошто му легна на џесур
    Јас да бев ке го надитрев и немаше да ме легне ама онур во реалити се вика бегум биргорен