Не знам дали имево било на Македонска кралица ама Катарина е име на кралица Руска,Англиска. Имаш Катерина, Калина, Карина, Косара,Кирјана, Климентина, Константина. Се надевам дека ти помогнав
Za tri meseci ke dobieme kumasinka Ve molam mislenje koe ime da go dademe bidejki kumasinite ni prepustija da I izbereme nie ime. Vo igra se cetiri iminja Lana Sofija Hana Melani
Има ли шанса да ги натераш да се предомислат? Се шалам, нивно право секако, ама освен Софија, другите воопшто не ми се допаѓаат. И, да во право е Алисија, Хана е муслиманско име. На другарка моја од Кичево, позната се омажи за Албанец и го доби името Хана.
Хана е еврејско име, а се користело многу одамна и во Курдистан и Иран, но потеклото на името е еврејско, исто и Сара и Давид се еврејски, па ете кај нас често се ставаат тие имиња. Јас лично сум за наши, словенски, ама од нашево поднебје.
Hahah bas mi e milo sto ni dopustija nie da odbereme, no voedno I tesko, nesakav nie da izbereme no niv ni se dopagale tie iminjabi nemozele da se odlucat, de eden ke kazel taka eden vaka I zatoa ni kazaa nie koe go izbereme toa ke bide.Jas sum za Sofija maz mi za Melani.I nie sme na pola haha pa zatoa pobarav I vasi mislenja koe e najubavo spored vas