Бирајте име што ќе оди со презимето. Некако Мелани не ми е за наше поднебје, а ако живеат во странство е веќе друго, макар што ни тогаш нема да оди со македонско презиме, не оди Мелани Стојановска. Јас сум за Софија или Хана, второво воопшто не е муслиманско име, еврејско е, мислам и во Библијата го има. Само што сега стана модерно да го ставаат сега кај нас, независно од верата. Ама Софија ми е прв избор.
Мене Мелани ми е најлошиот избор од овие. Софија ми е убаво, и Хана исто така. Нетипично е за нашето поднебје ама е некако нежно, плус интернационално.
Devojki help . Bebceto samo sto ne stignalo i nemozeme so mm da se odlucime sa ime. Masko e i imame sega za sega samo 2 iminja Aleksej i Andrej. Gi procitav skoro site mislenja za iminja i nikako nemozam da se odlucam. Vase mislenje !? Fala mnogu !
@lovely-girl Алексеј ^^ и Андреј е убаво ама моментот дека нагалено ќе е Ане не ме бендисува иако не би да се крати ама на народов ќеф им е да кратат
Алексеј како син ми! Инаку и неговото име знаат да му го скратат во Ацко или Аце при што јас чурам од нервоза и им обајснувам дека е Алексеј!