@ma4enceEdno Мене повеќе ми се допаѓа Марио, но и Максим не е лошо. Кое и да е од овие две имиња, убави се
Може уште ке се предомислуваме додека се родат или сепак не, ние одлучивме бебушките да се викаат Илин и Иван Омиленото име Никола испадна од игра и ќе го чуваме за третото дете ако е машко Кој ли знае што ќе ми текне додека ги земам во раце ама сега моите душички ми се викаат Илин и Иван.
Ви благодарам на вашите мислења, но сега отидовме до името Карло. Што мислите дали е често? А ми се допаѓа затоа што неможе да се крато
Не е често, уствари не познавам никој во близина со ова име. Ме асоцира на Хрватска и некој Хрват . А како име ми е океј, нетипично за кај нас.
Верувај да секое име може да се ,,скрати,, и да му се најде ,,чаре,, Карло - Карче - Каро.. Лично ич до ич не ми се допаѓа, Максим е супер може треба да се вратите на него
Ко може од Ане на Анче ќе може и од Карло нешто да се измисле на пример Карлче Карлло немам никогаш сретнато што значи не е воопшто често, но познавам многу што се викаат Карлос (има многу латино американци околу мене) не дека има некоја разлика но Карлос ми е по убаво име од Карло или пак можеби веќе сум навикнала на името, и јас би ти кажала Максим ми е многу по убаво од Карло но сепак тоа до вас си зависи,ако ви е убаво така крстете си го
Карло ми звучи шпански или италијански. Не ми се допаѓа за наши простори и наше презиме, ама секој со својот избор, многу странски и несекојдневни имиња се ставаат во последно време. А за често воопшто не е, јас барем не познавам никој со тоа име.
Bremena sum i sekogas sum imala zhelba sin mi da se vika Stiv taka i kje bide ako e masko, megutoa ako e devojce definitivno Ilina
Внук ми се вика Кевин, кумот ни е од Швајцарија и затоа тоа име, на листата беше и Диего, ама ова повеќе ни се допадна