Мене ми се убави Максим и Алексеј. Алексеј ми е едно од поомилените, го чувам за синче ако имам здравје
Со соругот се мислиме помеѓу Меланија,Даниела,Катерина,Бисера за девојче и Кристијан,Даниел,Драган за момче.Па здравје ќе видиме.Вие мили што мислите?Или имате поинтересни предлози?
Со близнаци сте бремена или се уште не се знае пол? Прашувам зс да знам дали треба имиња за комбинација момче и девојче близнаци? Бисера и Кристијан би ги издвоила.
Не знаеме пол сеуште,па со соругот си разменивме некои имиња,а и ќе дадеме идеи и на други мајки и татковци.
Давид или Калин Меланија и Кристијан Предлози: -Женски: Лана, Маја, Викторија, Ива -Машки: Дарко, Михаел, Петар, Бојан, Дамјан, Оги(Огнен)
Јас гласам за Бисера и Кристијан Предлог: Адриан, Владан, Евгенија, Коста, Сергеј, Антонија, Викторија.
Тогаш останува Бисера за девојче многу моќно име ми е, и Кристијан за машко убаво име ми е. Од други имиња убави ми се Натаниел, Каталеа, Ива, Ева...
Ние мислевме ако е машко Давид, но девојче ќе е нашето. Затоа мое мислење Давид. Светско и Библиско име!
Давид ми е пречесто, дури и досадно веќе. Алек или Алексеј ми звучи убаво! Бисера ми е убаво! Од машките имиња јас би одбрала Кристијан!
Предлози -Женски: Катја,Мери,Стела,Ивона,Амелија,Инес,Романа,Паулина,Лени -Машки: Андреа,Михаел,Матео
Здраво феминки Ме интересира какво мислење имате за овие имиња: -Женски : Ирис, Инес или Срна -Машки : Адам или Андриа