Катадора бе Да не ги двоиме бабите Ката и Дора, па на двете Чудно ми е, од типот на други спојки, Бетијана итн.
да бе дарамрач георгиевски имаше едно вакво видео на марјан георгиевски,како ли ги давале имињата на децата
Мене ми се убави руските-Ања,Вања,Надја,Катја...или Тара,Зана,Леа,Мина,Хана,Ава за кратко За долго:Софија,Александра,Бисера,Дениција,Георгина,Илина,нз.не сум многу по долгите
Ми текна уште едно: Зои Инаку за 1 нед.влагам у 9 месец. Женска носам и сакам да се вика Миа, а мм сака Лина. Син ми се вика Калин . Миа и Калин Или Лина и Калин Како подобро звучи ?
@Emma2 стај ги двете што ми останаа убави на листата Kiara & Noah. Не ти седат у мкд стај им убави интернационални именца на душичките, а јас една кума да се сторам одма
Noah не е машко име? Кјара е убавко Интернационални секако, не дека сакам да ги праќам по бел свет ама така...
Леонтина? мене ми е малку дугачко и не е често ова име. Барем во мојата околина. А георгина некако.... не. Ми звучи бугарско. Николија е убаво за разлика од николина кое е старско име. Мислам одамнешно класично
Nie imame 3 iminja, t.e jas gi predloziv i eve pak se bunam nemozeme da se dogovorime haha Andrea, Bojana, Tamara ( Tamara odpaga zas na bratuced negov kerkata e taka) E sega jas sum poveke za Andrea, maz mi ne saka da slusne za imeto.. Bojana za nego i kraj. Duri se nerviram vaka hahaha
@Emma2 Eva i Iva...Una i Ina...Isadora i Antonia... Kaj nas ime so 3 bukvi ne vrve zatoa nemozam od ovie da stavam za mojata hahah, ovie neobicni mi se nekako zatoa ti predloziv. I jas maka macam so ime so mm sekoj den na debata sme.