^^ па јас побрзо дете ќе крстам Милутин него ли Матеј. Немам ништо против името Матеј, но пречесто е и досадно стана.
На М најубаво ми е Максим. Името на моево во тајност го чувам. Го имам напишано горе на лупата и го нема. Ако пишам кое е тие што ме знаат ќе знаат која сум.
Дамјан Стефан Виктор Давид Помеѓу овие имиња се мислевме со мм пред да се роди бебо, на крај останаа две во игра. Кога се породив, 2 саати окапавме на телефон со мм за да одлучиме како да се вика синко наш Неодлучни и двајцата, исто убави ни беа и двете имиња. Ако имав женско дете, ќе се викаше Ана. Многу го сакам тоа име за девојче
Еве некои наши: Михаил или Михајло Марјан Методи или Методиј Миле Овие не се наши ама може да се каже дека влегуваат во нашата традиција бидејќи се одамна користени кај нас: Марин Мирослав Милан Момир Момчило А од тие што не ги сакаш Марко и Мартин ми се исто убави, иако не се наши. Па и Милутин подобро отколку помодатските, тоа е мое мислење, без љутиш, секако дека нема мене да ме послушате.
Nie uste sme na debata so mm. Jas Andrea toj Bojana...ama ro kraj ne popustam. Pa na kraj neka kase livceto kako ke bide ja lotarija ke sme haha
Хахаха држ се! Овој ја завика веќе Андреа таа на лево шо ми е и шо клоца нонстоп па пушта рака да ја смири... Му викам Озбилен си за Андреа? пааа да, зашо не ама ај ќе видиме до крај, ете списокот твој уште еднаш ќе го пролистаме А мене па Дарија многу ми се свиѓа.. и така.
Haha ti bar mozis edno po tvoe edno po nego. Jas mu vikam aj za vtoro bojana ili bojan, mi vika ozbilnoo?? Zas mu rekov za vtoro da ne pomisle jas na via maki so gi vidov vtoro ne haha i sega cudno mu dojde haha
Андреа а?? Хмм ко мојава а .Мм по бугарскана певаљка ќе ја крстел @NNK19 машко на "М" МАРИОН татко ми се вика така и е можда единствено во мк
Јас многу сакав ќерка Јоана, ама ништо... Ако даде Бог еден ден Сега си го имам Јован Ни на крај памет не ми беше имево, ама долга и чудна приказна е како се одлучивме за него.
Lele be paa drzite sreka i mojata da bide Andrea haha. Bolna sum po imeto zimi se, na debata ke se staam ako treba.