Е појма немав знам дека за Јоана ми збореше дека и на двајцата ќејф ви праело излеа не сум разбрала Абе има време, може ќе смениме до крај уште 10 пати
Абе со муж нема разбирачка.Ако е до мене јас си имам име за секој ден од неделата Јас бдв си ја викам Штрумфета
А јас уште што немам одбрано име за првото дете маж ми тој па тој да одберел добро дозволив ама сега мој е ред јас да одберам а јас појма немам. Стефанија сакав за првото дете ама маж ми Бисера сакаше а после тоа скоро сите околу нас другари роднини комшии Стефанија ги крстија децата. Ми се врти едно име старо охридско ама не знам ако имате некое на ум дајте предлог
А па добро,ако... види најубаво е кога имињата се поврзуваат со ликови, посебно со такви кои ти се драги. Не мислев да ја навредам бабе Венера
Глеам ја дека многу деца ќе имаат комплекс да си го кажат името само затоа што родителите сакале да бидат интересни и уникатни.
Јас го наведов како предлог а не како да ќе крстам дете така.Секој си има право да бира име за свое дете,овде има многу имиња кои мене не ми се свиѓаат па не ги коментирам незнам во што е проблемот