Ако имам чупенце тогаш би го крстила Ана,Теа,Мила,Ива,Наталија,Нате... А ако има машко тогаш би го кристила Тео,Огнен,Лео,Леон,......
јас би рекла за женско матилда, матеја, ања, моника,ана марија, тамара алберта и незнам друго а за машко ми се допаѓаат филип андреј, алексеј,..................................ај да си останам бремена името и не е толку битно
За женско ми се допаѓаат Елена, Ива , Ева, Ана... а за машкоо Александар, Филип, Марко, Иван, Мартин....
Ако е машко војни ќе водам ако треба али ке се вика Адријан а за женско и немам баш некоја посебна желба, дечко ми запнал ако имаме женско да се викала Јована не ми е мн по кеф али нема врска, свеедно е ко ке ја викнам да знае дека по неа викам
Еве на пример јас сакам да имам 2 деца.....машко и женско Сакам машкото да биде постаро 2 год и да се вика Давид А женското да се вика Нина Па нека биде како сака Бог Сега сакам да видам вие колку деца сакате и како да се викаат
Колку деца сакате? Како да се викаат? Кога бев помала и сега секогаш сум си замислувала колку деца ќе имам и како би сакала тие да се викаат...Сакам да имам едно или можеби две деца , повеќе не. Ако бидат женски би се викале Андријана и Анастасија. Ако имам машки би се викале Дарио и Игор.
Колку деца сакате? Како да се викаат? 2 деца машко (Антонио) и женско (Миа) а мое и близначиња машки секако (Антонио и Дарко)
Колку деца сакате? Како да се викаат? Сакам да имам 2 деца. Првото сакам да е момче, а второто сакам да е девојче. За имиња, не сум размислувала сеуште
Колку деца сакате? Како да се викаат? 4 децаа 2 близначки Ерика и Емануела,помал од нив за 2 год да е синчето Давид и најмалото девојчее Амелија
Колку деца сакате? Како да се викаат? Може и 3 ама ќерки незнам зошто девојчиња сакам многу,не дека не сакам машки,ама девојчиња да имам ептем сакам,ако имам девојче ке се вика јана,за др имиња немам така размислено
Колку деца сакате? Како да се викаат? Сакам 3 деца. Првото сакам на С да ми се вика , па ќе биде Стефан, Саше, Саве или женско ако е Сашка. Второто и третото ќе се договориме со маж ми, ама јас сакам постари имиња и пократки -Илија, Јоаким, Никола, женски Јана, Мила, Неда... Ма какви сака нека бидат само да имам и да бидат здрави и прави.
Колку деца сакате? Како да се викаат? Па сакам да имам две дечиња, машко 4 години постаро од женското, за имиња незнам. Исто толку сакам и женски близначиња Тина и Нина
Дос! И да се викаат Мучачо и Мучача Ова излезе како кога ги прашуваат татковциве на трудниците: Зете какво дете сакаш, машко или женско (небаре по нарачка е тоа )? И го гледаш зетов (шегаџија, мора да е :geek: ): Бабо, што и да е ЗДРАВ И ЖИВ ДА Е! Ахххх, мужи, шеги и се во едно
Немој така да го осакатиш. Јас сакам едно! И тоа машко Името ќе биде Кристијан, па кој сака и на глава нека оди нема теорија друго име да му ставам на детето
Две машки деца. Првото дете со име Матеј или Јован, а второто Лука или Марко. Да бидат 2 до 4 години разлика. Фантазии!