Се уште не мојме да одберем име на син ни, а немаме време Ако беше девојче, ѓеше да се вика АНА 100 по 100, и на двајцата ни се свиѓа тоа име, ама за машко ни е трудно. Се мислиме меѓу Марко, Мартин и Алексеј...
Ако некогаш имам машко дете сигурно ќе се вика Васил па колку и да сака некој да ми противречи нема да може . Ми имаат викано дека било старо и немодерно ама баш ми е галје јас го обожавам имево
Бидејќи многу сакам да имам девојче, почесто сум размислувала за женски имиња... ми се допаѓаат Бисера, Марија, Сара... а за момченце, ми се допаѓаат Сергеј или Давид...
Секое име доаѓа во предвид само не Александар и Александра!!! Секој втор човек во Македонијава се вика така
Здравје некогаш кога би имала деца сакам да се близнаци.... ако се машки ќе се викаат Давив и Драган а ако се женски Емилија и Емануела
Јас би сакала да имам две девојчиња и да се викаат Елеонора и Лора... Рано ми е за деца ама кога ке имам би сакала така да се викаат...
Еве во последно време за женско ми се многу допаѓа Јана (скратеница од името на мајка ми Јулијана). Ајдеее второ одиме на женско , сега е време за машки имиња