Времето си лета ,а ние име немаме уште смислено ,јас до душа имам еден фаворит од секогаш сум сакала Ева ,ама мм нешто мрчи не му се свигало и демек пошто јас сум го одбрала името на син ми он ќе бирал име за ќерката па ќе видиме на крај што ќе одбереме
Валентин Вардан Васил Василиј Ведран Виктор Вилијам Вито Владимир Влазним Габриел Гаврил Горјан Горазд Горан Ѓорги Гордан Гоце Грегориј
Виктор Ведран Владимир Глигор Горјан Григориј Горазд Јас од се ова Горјан и Виктор би одбрала, некако најмодерни ми се и најубави. Ама тоа јас. Секако личен избор си е.
Kerka mi go nosi toa ime i mn mn mn si go saka... 100000pati me prasala zosto se vika taka i da znaes deka nema poubavo i pozvucno ime od Eva. Od mala vikav deka kerkami ke se vika Eva i mi se iapolni zelbata. (Prvata zena na svetot a vo prevod imeto znaci zivot). I po nekoja slicajnost se rodi na Badnik pa togas e macenica Evgenija(da nemaat rabota starite na mm,pa se tesea zosto se vika EvA, a ne e ime po nekoj... neli).... Imam sega i pomalo od nea no se vika spored denot koga si se rodi, jas sakav Andrea(sym pisuvala i prethodno,na mm mu bilo masko)...pa sama se krsti. Imeto e ubavo no seuste mi e cudno zasto jas ne sum go zemala nikogas vo predvid.
За ќерче знаев како ќе се вика ееееее. И името и стои преубаво За ќерче број 2, немам никаква идеја. За машко имав име и проблемот ќе беше решен, ама за девојче ич немам. Сакам да е кратко, интернационално, да нема Ј во името. И ништо не ми текнува