Да имав машко, ќе се викаше Андреј Сите овие ми се убави имиња ама рачунај за првите 2 никој нема да го вика Костадин-ќе го викаат Коста, Методиј-ќе го викаат Мето. Освен во лична карта понатаму никој нема по право име да го вика, мене лично ми смета тоа. Ведран исто ми е убаво. Јас за мома моја се мислам меѓу овие: -Ведрана -Аника -Калина -Михаела -Борјана Долг е список, овие се топ5 не знам до крај што ќе биде
Баш ради тоа кратење на список ни беа кратки имиња, ја крстивме Нина, за на крај да ја викаат Нине збеснав, попиздев и им реков ако слушнам уште еднаш тешко вас.
Јас за мома моја се мислам меѓу овие: -Ведрана -Аника -Калина -Михаела -Борјана Долг е список, овие се топ5 не знам до крај што ќе биде [/QUOTE] Михаела @Classy Flare Андреј според мене од сите наведени без конкуренција е најдобро име, иако е често многу е убаво
Михаела @Classy Flare Андреј според мене од сите наведени без конкуренција е најдобро име, иако е често многу е убаво[/QUOTE] Михаела ❤️
Kerka mi ja vikaat Evce od Eva, site gi popravam, a i ona se luti pa se koregiraat, za malata ne davam nikako da ja prekrstuvaat.
Глупости се кратениците. Маж ми според мене има преубаво име, само јас го викам Александар, другите Аце.. ужасно.