На мене па убаво ми е кога ме викаат нагалено. Всушност....ретко кој ме вика по правилното име. А и ретко кој знае како правилно се викам. Се чудат кога ќе им кажам. И не ми е проблем за децата кога ги викаат нагалено. И маж ми го викаат нагалено.
Сега падна муабет дома со маж ми како би ни се викало второто дете ако биде машко, како ако биде женско (не сум трудна хаха). Јас: Аника,Анисија,Инес,Настја / Доминик и двајцата ,Noah,Ноел, Мм: Алена, Клара,Лара / Симон,Филип
So ogled deka prvoto e Nina (kolku se sekavam) Noa i Noel se idealni za masko, a za zensko Anisija i Ines.
Настја ми е преубаво име. Здравје бидејќи носам девојче ќе се вика така. Така одлучивме со мм. Уште пред 2 год кога го слушнав за прв пат името се заљубив.
Хехе ист вкус имал мм како мм за името Вук. Кога не знаевме што носам дали момче или девојче негов предлог беше Вук или Вукан ако е машко. Ама ништо пропадна предлогот, чекаме принцезичка.
Тоа по српска линија, мислим хаха... Ај може ќе го предомислам. Убаво ми е името, необично и кратко како што сакаме за да немаат кратенки ама не е за нашиве простори
Нема врска дали е за нашиве простори или не важно е да ви се допаѓа вас. Втора опција му беше Немања и тоа е српско, а немаме никаква врска со Србија ама ете мерак.