милички му приложив на мм дел од гласањето на фемина и очигледно победувам јас со именцето , тој нема мнозинство , Андреа ќе биде фала за помошта прекрасни сте
Епа Матеј, Теа и Матеа... Како 3 пати истото име да е.... Матеј, Теа и Андреа одма поинаку и понормално звучи...
значи истото и јас го трубам веќе 4 месеци , само се буцкаме за тоа ама ќе попушти веќе не се откажувам јас така лесно и плус имево ми е преубаво , едноставно не ни размислувам за други имиња тоа е тоа
Со партнерот разговаравме на оваа тема Порано многу ја сакав од Чолиќ Звао сам је Емили , и тоа име ми остана во главата и си велев коа ќе имам ќере ќе ја викам Емили(Emilly) а со тек на време исто ми се засвиѓа името Нина , а за машко дефинитивно Доминик Емили ,Нина ,Доминик Партнерот ми изнакажа имиња што несакам да чујам Франческа,Олга,Жоана ....
@Monella Мислам дека за во Италија би одговарале и: Кристина, Александра, Изабела, Карина, Ема, Ева, Луција, Виолета, Антонија, Ангелина, Елена, Габриела, Лилијана, Софија, Јулија, Сара, Валентина, Ангела... Јас сум за ‘понормални’ постаромодни имиња, овие се некои што ги немам сретнато долго време кај новороденчиња. Лично мене ми се смешни овие новиве ‘модерни’ имиња кои не можам никако со презимињата да ги спојам. Сепак, секој си знае за себе и за своето дете
Ведрана или Калина [/QUOTE] Баш затоа што е често, некако ни излегува од игра Калина❤️ јас се мислев меѓу Калина и Кирјана.. Но испадна Кирјана за златново прво