Па најдобро Марија...АнаМарија Но др имиња на М : Марта Меланија Марина Миа Михаела... Но нели сакаше др име за лепотицата?
Абе јас си сакам Јована, ама на самиот празник ако се роди ќе сакам да е Марија, од оправдани и познати причини. Чисто сакав да прашам дали некое друго име ќе ми фати око, освен Марија. Ама не, ви благодарам. Од сите овие најубаво ми е Марија. Ако е на 21ви ќе биде Марија, било кој друг ден би била Јована
Toa e mojot den.... So lesno neka ti e,,, kako i da se vika ke e ubavo.. Samo da e ziva i zdrava toa e najbutno
За тој празник се тие имиња...јесте да се позастарени,ама па секое име си има своја приказна и си носи среќа
@Alishan30 ако нешто ти значи, овде има доста имендени на тој ден покрај Марија, Маринела, Мариета, Марица, Марика, Мања, Маријанти, Деспина (значи девојка со дете и во одредени ситуации грциве велат Деспина за Богородица), Наја, Теотокија, Панајота, Марианѓела. Да не се спремаш??
I jas taka i vikam na kerkami. Od mala vikav ako imam kerka Eva ke se vika, kako prvata zena na svetot...**inlove: Naj naj naj ubavo.
Мене единствено и најубаво име за машко ми е Стефан. Не знам што би правела ако имам повеќе машки деца еден ден, Стефан 1, Стефан 2..
Кога ќе го видиш ќе добиеш инспирација Јас имав неколку имиња ама кога ќе ја погледнев ова кое сега го носи највеќе и одговараше.
Јас во шок соба после царскиот го мислев. Имав неколку имиња ама ниедно не ми беше при срце и ги мислев, ги изговарав во себе со презиметооо, ги напишав на мобилен име презиме, ги гледав гледав, зјапав во екранот и на крај го одбрав најуниверзалното од сите затоа што тешко презиме имаме, па нејќев дополнително да комплицирам со поуникатно или необично или "старо" име и да се објаснува на секое како се вика. Ако не вака, кога ќе го видиш може ќе ти дојде.