На мене не ми се допаѓа. Мм почна да кажува дека Маја ќе се вика бебето. Официјално не сме се договориле, ама гледам дека му се допаѓа тоа име и не го предомислувам
Хаха,мантуб ама ни вади некои имиња од новава генерација на кои јас и мм само преметкаме очи. Едно време беше запната за Јована кое ми е многу убаво ,ама после рече Срна или Мина. Па маж сака Софија ,јас сакам Ирина или Деница ,на крај осеќам некое сосем трето ќе излезе или ќе влечеме ждрепка.Па и како терминот ми е околу празниците во јануари може и само ќе си го донесе името.
Супер ми е мене Маја и јас го подзамислив едно време,во наши генерации имаше многу што се викаа Маја,сега не го ставаат,ама ми се допаѓа.А инаку од овие на Е убаво ми е Евгенија.
Мојот син се вика Емил, сега сум бремена, ако е девојче ке се вика Мелани по желба на маж ми , ако е машко незнам,јас многу сакав Тео ама сега некако ми мина мерак,ми се свиѓа Олег, Лука. Синчето мое гледа едни деца на руски на јутуб и едното од нив се вика Никита и цело време си вика бебетоако е машко ке биде Никита
Јас немам деца и не сум бремена. Ама, ако имам женско би било Лена. А, машко Лазар. Многу ми се убави
Даа, нив ги гледа, Никита му омилен, вика и мое братче ке се вика Никита. Моето е помало, за н. год ке пуни 3 ама збори многу и интересни му се, дури и некои руски зборчиња си знае, место фала ми вика спасиба, за добро ми вика харашо, и му викам збори македонски, ми вика само те зафркавам, мн смешно дете е