Мене Никита ми е фаворит. Несекојдневно, кога би имала дете сега би се викало Никита. @Bicka77 и двете се преубави. Избери си некое од нив, нема да згрешиш. Офтопик: Барам маж што ќе сака чудни имиња.
Лука ми е најубаво и не може да се крати. Михаил и Никита можат да се кратат. Никита и Олег мене лично не ми се ништо посебно
Мене Елинор ми е многу убаво име, и жалам што не ја крстивме ќерка ми така. Ако во иднина имам уште една ќерка ќе се вика Елинор. Избор за машко ми беа Лука/с, Лиам или Ноел.
Олег е баш убаво и некако поретко застапено име од другите, а и со четири букви како и името на првото синче
Женски дајте ми предлози за женски кратки имина. Досега фаворит и мене и на мм ни се Ема и Хана, но сакам и некои други предлози. И имајте убава вечер, Среќни празници
Михаела Дејвид ? Тео ако не сакаш да се крати, Никита ако сакаш ретко и необично. Јас за ќерка ми сакав Никита (цело време мислев е женско име , бидејќи познавав една комшивка Никита) ама машко име било т.е унисекс ама ми беше па некако никако да има и машки и женски така што се викаат ,да беше машко може ќе го ставев а на девојче не ми одат унисекс имиња.
Имињата што ти се на список се ептен убави кое и да го одберите нема да згрешите.Имаш време таман да одбериш јахаха
@KittyCat:) Ехе време имамееее, али такви сме ако се фатиме за едно после џабе кое и да го слушниме. Името не го даваме